Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Kulturnatten – 5 ting på Nørrebro

Fotograf: Sattrup & Høst

Her får du guiden til fem spændende ting, der sker på Nørrebro. Vend tilbage til det samlede overblik her.

Elektronisk undervandskoncert

Hillerødgade Bad & Hal har skabt det perfekte match, for dig der både er vandhund og sangfugl! De afholder nemlig undervandskoncert med et væld af farver, en røgmaskine og flotte drinks (alkoholfri) samt sauna-gus og selvfølgelig masser af fede beats kl. 20-23. Se mere her.

Miks dit eget lydspor

På Nørrebro bibliotek kan du opleve musikalske toner i massevis. Kl. 18-20 afholder de nemlig en aften dedikeret til smukke lyde og bløde tunes, når de får besøg af diverse orkestre og forskellige musikanter, der strækker sig helt fra Westend til Børnebiblioteket. Læs mere her.

Kan du løse mordgåden?

Kl. 18-24 kan hele familien være med til at opklare “Mord på museet”. En medarbejder fra museet er fundet dræbt, men hvem er gerningsmaden? Er det kollegaen, konen eller måske vennen? Gennem forskellige poster udfordres dine evner som efterforsker, og du kommer samtidig helt tæt på politiets arbejde igennem bl.a. fingeraftryk og afhøringer af vidner. Læs mere.

Syng for solidaritet på Nørrebro

Kl. 18-22 inviterer Mellemfolkeligt Samvirke alle til fejring af fællesskab og solidaritet i deres gård på Nørrebro. Der vil være gamle fællessange om kampen for frihed, lighed og solidaritet med lys i lygten, bål i tønden og øl på bordet. Læs mere.

Åbent madhus

Hele Meyers Madhus vil kl. 18-24 være åbent for børn og voksne og alle kan deltage i mini-bageworkshops, gastronomisk trekamp og lave deres egen pizza. Se mere her.

Vend tilbage til det samlede overblik her.

Se hvad der ellers sker.

I samme kategori

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
generator-copenhagen-playbar-7
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information