Privatlivspolitik
Madklubben

Guide: Nytårsaften i København 2021

Glæder du dig også til at forlade det mærkelige år 2020 og forhåbentligt hoppe ind i et lysere 2021? Corona-restriktionerne sætter en dæmper på det helt store nytårsbrag - men her hos tipKBH synes vi ikke, at I skal snydes for en ultimativ nytårsguide: #2020-version!...

Guide: 6 Børnevenlige restauranter i København

Frankies - Funky og farverige pizzaer

Spis dig mæt til DinnerDays

Adventskalender: 50% på Madklubben

Madklubben åbner Bar Next Door

Madklubben er et koncept, vi her på redaktionen, er meget begejstret for. Konceptet Madklubben tilbyder ganske enkelt fremragende mad til fornuftige penge. Kæden blev stiftet af Anders Aagaard tilbage i 2007, og i dag har kæden mere end 15 restauranter i København. Madklubbens restauranter er vidt forskellige og tilbyder mad fra stort set alle verdenshjørner, hvorfor mange københavnere sætter stor pris på konceptet. I dette indlæg vil vi gennemgå Madklubbens koncept og restauranterne i kæden. Læs med og bliv klogere på, hvor du skal spise næste gang. Nedenfor kan du læse alle vores artikler, som nævner Madklubben eller en af deres restauranter. Vi har også skrevet en kort introduktion til nogle af deres restauranter i bunden af denne side. Der kan du læse, hvad nogle af de klassiske Madklubben-restauranter har at byde på. -||-

Madklubbens menu

På Madklubbens restauranter finder du en menu, hvor restauranterne typisk tilbyder 1 ret for 125 kr., 2 retter for 200 kr. og 3 retter for 225 kr. Restauranterne følger det prisleje, hvor menuen har et forskelligt afsæt fra lokation til lokation. Det gør også, at madoplevelsen varierer fra sted til sted. 

Madklubben Frederiksberg

I smørhullet mellem Frederiksberg Centret, CBS, Falkoner Bio og Frederiksberg Gymnasium finder du Madklubbens smukke restaurant på Solbjergvej 6 på Frederiksberg. Kæden hævder selv, at restauranten er den flotteste på Frederiksberg, hvor den gamle stationsbygning er forvandlet til en unik restaurant. Indretningen er inspireret af en klassisk herskabslejlighed på Frederiksberg med lyse vægge, grønne lædersofaer og Wegners klassiske Y-stole. Restauranten huser ydermere et stort og skønt selskabslokale, der kan rumme små som store festlige arrangementer. Maden følger konceptet, og restauranten tilbyder ligeledes de traditionelle retter, hvor der kan vælges 1, 2 eller 3 retter. 

Madklubben København K

Madklubbens restaurant i København K går under navnet “Bistro-de-Luxe”, som er den første restaurant, Madklubben åbnede i 2007. Den har høj fokus på de bedste råvarer, hvor menukortet er dynamisk og skifter efter sæson. Restauranten er inspireret af det danske køkken, hvor også retter og teknikker får et fransk præg. Restauranten ligger i hjertet af København K på Store Kongensgade, meget tæt på Marmorkirken og Kgs. Nytorv. 

Madklubben Nørrebro

I 2017 udskiftede Madklubben det traditionelle koncept til fordel for et nyt koncept ved navn  FOOD CLUB. Det koncept er blevet taget rigtig godt imod af Københavnerne. Her tilbydes en buffet med fokus på økologi, bæredygtighed og frilandskød, hvor man vil nytænkte tag selv bordet. Det koncept koster 275 kr. i en halvanden time, hvor du også kan drikke, så meget du kan (i øl, vin og vand). 

Madklubben Vesterbro

Madklubbens restaurant på Vesterbro ligger i hjertet af bydelen midt på Vesterbrogade. Det er en af byens mest besøgte restauranter, og her finder du et miks af traditionelle danske retter og internationale bestsellere. Menuen følger ligeledes konceptet på priser og retter.

Madklubben Østerbro

Den hyggelige restaurant på Østerbro er samtidig hidtil den største restaurant i konceptet. Der er plads til 350 mennesker, som på trods af størrelsen dog fastholder det simple og velkendte koncept. Restauranten ligger på Østerbrogade og er i øvrigt nabo til Frankies, som vi kommer mere ind på i det følgende afsnit. Menukortet har inspiration i Frankrig, Italien og Asien, og der er altså ingen dogmer her. 

Madklubbens andre restaurantkoncepter

Madklubben har igennem årene stiftet en række andre koncepter, som dels følger konceptet - særligt i forhold til fremragende mad til fornuftige priser. Herunder kan vi blandt andet anbefale Frankies, Tony’s, Bistro Royal og Bazaar. Alle disse steder har noget helt særligt, hvor Bazaar og Bistro Royal især tilbyder en ganske unik restaurant oplevelse, hvor menukortet og oplevelsen skiller sig væsentligt ud fra det, man oplever på Madklubbens andre restauranter. 

Med det kan vi således anbefale Madklubbens forskellige restauranter, der kan findes i ethvert område i København. Udforsk restauranterne og få forskellige oplevelser på de mange adresser her i København.