Koncerter til alle aldersgrupper

Der er noget for hele familien, hvad angår koncerter. Den yngste kan nyde at se sine Disney helte til en unik koncert, imens de ældre kan vælge at synge med på MJ’s gamle hits. Dem midt i mellem, der bare gerne vil feste, er der også altid plads til.

Tyga

Verdensstjernen Tyga kommer til Danmark i februar måned. Med sin tatoverede krop overtager han Store Vega, og er klar til at feste med danskerne. Han vil fyre rim og vers af, som mange af os vil kunne genkende fra radioen, og synge med på. Den grammy nominerede rapper er fuld af liv, og vil med glæde dele den med alle sine fans.

Hvor: Store Vega

Hvornår: 23/02/2018 kl. 20:00

Disneys Frost

Tag hele familien med når Disneys Frost kaster sne og magi på scenen. Med et kæmpe symfoniorkester bag sig, kan man sidde og nyde en koncert, der helt sikkert vil varme en op helt ned til tæerne. En anderledes form for koncert, man sent vil glemme – store, som små.

Hvor: Operaen

Hvornår: 27/12/2017 og 28/12/2017

Thriller live

Kongen af pops lig er begravet, men hans sjæl lever videre, og denne gang i København. Det er en koncert, der er lavet til hyldest for Michael Jackson. Her kan man opleve hans store hits gennem de 45 år, han leverede musik til sjælen. Sangene er performet af en gruppe talentfulde unge mennesker, der både kan synge og danse. Det er en oplevelse for sig!

Hvor: Det Kgl. Teater, Gamle Scene

Hvornår: 11/02/2018 kl. 16:00 og 20:00

Pink Floyd

Den populære britiske rockgruppe kommer til Danmark. Med deres filosofiske tekster, vil de rock n’ roll, sammen med deres danske fans. De talentfulde mænd har solgt over 300 millioner albummer på verdensplan, hvilket gør dem til de næstbedste inden for deres genre, efter The Beatles. Gennem de mange år, har de fået mange loyale fans og med deres specielle sceneudstyr, får man noget af en oplevelse.

Hvor: Den Grå Hal

Hvornår: 03/03/2018

Kygo

Vores skandinaviske bror, er gået hen og blevet verdenskendt. Denne gang vender han igen snuden tilbage til Danmark, for at optræde med sine sange og remixes. Den norske DJ er blot 26 år og har mere end 450 millioner visninger på sin single ”Firestone”. Vær med til at danse løs og synge med!

Hvor: Royal Arena

Hvornår:  11/02/2018

Billetter kan købes her

God fornøjelse!

I samme kategori

Stig-Rossen-Julekoncert
candle-1
byhaven-1
hands-4212584_1280

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

light
VesterbroStreetpartyHeader-01
Poolen i Spectrum Wellness i København
Broens-gadek%C3%B8kken-sk%C3%B8jtebane

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides