Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Guide: Nørrebro

Nørrebro! Bydelen emmer af hyggelige gader, gode bagerier, vintage butikker, udendørs pladser og ikke mindst de helt rigtige steder til at fuldende byturen. Vi guider dig, så du finder alt det bedste fra Nørrebro! Pas på for du vil muligvis ikke derfra igen…

Hvad er dit favorit sted på Nørrebro? Tip os gerne på tip@tipkbh.dk

Bagerier

Surdejsboller og kardemommesnurrer er de senere år blevet det helt store i København. Det har Nørrebro i den grad også taget til sig. Disse 5 bagerier er vores klare favoritter:

bageri benji København
Instagram: @bageriet_benji

Mirabelle Bakery

Det populære bageri Mirabelle er altid velbesøgt, og det er med god grund. Leder du efter et godt surdejsbrød, så er det bestemt stedet at gå.
Hvor: Gulbergsgade 29, 2200 København N

Andersen & Maillard

Andersen & Maillard er placeret midt på indre Nørrebro, og her går man heller aldrig forgæves.
Hvor: Nørrebrogade 62, 2200 København N

Bageriet Benji

Skal du derimod prøve noget helt nyt, så skal du besøge det nyåbnede bageri Benji.
Hvor: Fælledvej 23 st tv, 2200 København N

Coffee Collective

Skal du have god kaffe til din morgenbolle med Vesterhavsost, så tag et smut forbi Coffee Collective – de har endda hele to kaffebarer på Nørrebro.
Hvor: Sankt Hans Torv 3, 2200 København N & Jægersborggade 57, 2200 København N

Meyers

Sidst men ikke mindst er Meyers bagerier en klasikker, hvis du skal have fingrene i den perfekte kanel- eller kardemommesnurrer.
Hvor: Jægersborggade 9, 2200 København N

Vintage butikker

Vintage tøj og møbler er blevet mere og mere IN de senere år. På Nørrebro finder du lidt af det hele. Her kan du både finde unikt tøj, mærkevarer, møbler, gammelt service og meget meget andet.

vintage butik københavn nørrebro
Instagram: @momentkbh

Prag

I Prag kan du finde noget til enhver smag og stil. Her er farver, palietter, denim, læder osv. Det er ikke nødvendigvis kendte mærkevarer, men udvalget er stort. Leder du efter noget unikt, er det helt sikkert at finde her.
Hvor: Nørrebrogade 45, 2200 København N

Second Wardrobe

I Second Wardrobe er der fokus på kvalitet og mærkevarer. Er du på udkig efter noget fra Chanel, Ganni eller Baum und Pferdgarten, så er det denne vintage butik, du skal besøge.
Hvor: Egegade 2, 2200 København N

Godt Fund Vintage, Dahl Antik, Skt. Hans Bazar, Moment KBH

Er du på udkig efter et gamelt stel, antikke lamper eller måske en lysestage? Så er disse butikker fulde af muligheder. Her finder du alt det, som du ikke vidste, du manglede.
Hvor: På og omkring Ravnsborggade, 2200 København N

Udendørs steder og hyggelige gader

Har du brug for at trække stikket og slå dig ned i det fri, så er der rig mulighed for det på Nørrebro. Her er både parker og hyggelige pladser, hvor du kan gå ture eller slå dig ned og nyde området.

nørrebro københavn
Instagram: @jaegersborggade

Assistens Kirkegård

Har du brug for en gåtur midt på Nørrebro, så er Assistens Kirkegården et godt bud. Kirkegården er én af de hyggeligste i København og har masser af smukke træer og blomster, som pryder de mange små stier. Desuden er der en stor allé i midten, som kan føre dig gennem Kirkegården.

Jægersborggade

Hvis du bevæger dig fra Kapelvej og gennem den store allé i midten af Assistens Kirkegården, så ender du på Jagtvej ved Jægersborggade. Jægersborggade har lidt af det hele. Her finder du små delikatesse forretninger, vintage butikker, caféer og meget meget mere. Gaden er én af de hyggeligste på Nørrebro, og bestemt et besøg værd, hvis du ikke har været der før.

Den røde plads & den sorte plads

Den røde- og sorte plads er ikke nem at overse. Pladserne er lavet i farverne rød og sort, og her er der både mulighed for at slappe af, skate, spille basketball, fodbold og meget mere.

Folkets park

Har du brug for et pusterum, så tag forbi Folkets Park. Her kan du slå dig ned i det fri i fred fra Nørrebrogades trafik og støj. Der er desuden mulighed for at få noget lækkert at spise eller drikke lige rundt om parken.

By-turen

Er du til værsthus, bryghus eller vinbar? På Nørrebro finder du lidt af det hele. Vi tipper om vores favorit steder, hvad end du er til øl eller vin.

brus nørrebro københavn øl
Instagram: @bruscph

Værtshuse

Skal du med vennerne på værtshus, så skal du tage på Ægirsgade. Ægirsgade er gaden med flest værtshuse i Købehavn. Du kan endda tage på pub crawl og besøge alle de mange værtshuse, hvis du ikke kan vælge et enkelt.

Brus & Nørrebro Bryghus

Er du i stedet på udkig efter kvalitetsøl, så skal du besøge Brus eller Nørrebro Bryhus. Her finder du et stort udvalg af haner med delikate øl, og du vil helt sikkert finde noget, der falder i din smag.
Hvor: Brus; Guldbergsgade 29F, 2200 København & Nørrebro Bryghus; Ryesgade 3, 2200 København N  

Pompette & Vinhanen

Er du vin-elsker, så skal du besøge én af de to populære vinbarer og -shops: Pompette eller Vinhanen. Her får du kvalitetsvin i lange baner. Begge steder er hyggeligt indrettet og tilbyder også mad og snacks, så der er plads til lidt ekstra vin.
Hvor: Pompette; Møllegade 3, 2200 København N & Vinhanen; Baggesensgade 13, 2200 København N

Særligt tip

sjællandsgade bad nørrebro københavn
Instagram: @sjællandsgadebad

Sjællandsgade bad har eksisteret i mere end 100 år og har en lang historie som badeanstalt for dem uden eget badeværelse. I dag er badet drevet af frivillige kræfter, der deler en fælles kærlighed til stedet. De tilbyder brusebad, sauna, badekar og saunagus i dejlige omgivelser. Desuden fungerer det som et badekulturhus med aktiviteter, der omhandler badning, krop og renlighed.
Hvor: Sjællandsgade 12A, 2200 København N

I samme kategori

419770014_782367777251954_7485136211664181059_n
376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
generator-copenhagen-playbar-7
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information