Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Ny skøjtebane åbner i hjertet af København

Et smukt skøjte-univers er i vente, når Broens Skøjtebane åbner op for vinter-idyl, julehygge på is og ikke mindst kvalitetstid for hele familien.

Der er lagt op til et sandt skøjte-mekka, når alle skøjte-glade københavnere og turister kan boltre sig på Broens 600 m2 store skøjtebane med den smukkeste udsigt ud over kajen.

Gratis vinterhygge på Broens Skøjtebane // Lørdag d. 23. nov.

For enden af Nyhavn – et kort smut hen over Inderhavnsbroen finder man den Grønlandske Handels Plads på Christianshavn.

En helt særlig stemning spreder sig, når man ankommer til Broens helt nye skøjtebane, der bliver bygget på under en uge.

Hele pladsen vil emme af julehygge, og alle barndomsminderne kan med ét genopleves allerede fra på lørdag den 23. november fra kl. 12.00, hvor man de efterfølgende dage kan tage et smut forbi og teste banen af.

Alle besøgende kan gratis benytte skøjtebanen, og hvis man ikke kan finde de aflagte skøjter frem for gemmerne, så er der mulighed for at leje skøjter, skøjte-buddies og bob-skates til familiens mindste på pladsen.

Uden mad og drikke duer skøjte-helten ikke

Ingen skøjte-glæde på tom mave. På pladsen omkring skøjtebanen vil der være rig mulighed for at nyde en hyggelig stund med enten venner, familie eller kæresten.

Tag jer en velfortjent pause og tag et smut forbi Broens barer, der serverer alt lige fra varme drikke såsom gløgg, cremet irish coffee, varm kakao og varm saft.

Når sulten melder sig, kan man naturligvis få fyldt depoterne op, når madboderne disker op med masser af lækre street food retter til at styrke kroppen på.

Foto: Broens Gadekøkken PR

Kom til Broens officielle åbningsfest // Fredag d. 29. nov.

Broens eventteam har knoklet på livet løs for at strikke en storslået åbningsfest på benene. Den løber af stablen fredag den 29. november, hvor der kommer til at være fuld smæk på fest-barometeret.

Nedenfor ses en oversigt over alle de events, der kan opleves til åbningsfesten:
Kl. 15.00 // DJ Frederik Lehmann spiller skøjtebanen varm
Kl. 16.00 // Gratis øl fra Royal 16-17 – så længe lager haves
Kl. 17.00 // Opvisningsshow med Kbh’s bedste kunstskøjteløbere
Kl. 17.30 // Skøjtedisko x Love Hangover + Happy Hour tilbud i Skøjtebaren

Glæd jer til masser af feststemning på isen, motion på den sociale og sjove måde og selvfølgelig afterski, når det er bedst!

Følg begivenhederne som løbende opdateres på Broens Gadekøkkens Facebookside: https://www.facebook.com/Broensgadekoekken/

En tidlig julegave til København

Skøjte-glade københavnere kan endelig se frem til at få deres juleønske opfyldt, når nogle af folkene bag Broens Gadekøkken og Noma slår dørene op for vintereventyret på Christianshavn.

Broens gourmet street food marked er gået i vinterhi, og derfor har kreative kræfter arbejdet på højtryk og forvandlet Den Grønlandske Handels Plads til Københavns nye hyggelige samlingssted.

”Jeg er meget stolt over, at vi også om vinteren er med til at forbinde København med et aktivt by- og uderum,” udtaler Jesper Møller, som er en af initiativtagerne og fortsætter:

“Vi håber, at den nye skøjtebane kan være med til at sætte rammerne for mange hyggelige stunder og ikke mindst være et centralt pejlemærke i byen.”

Følg Broens Skøjtebane på Facebook hvor man løbende kan se mere om de mange events, der foregår henover vinteren: https://www.facebook.com/Broensgadekoekken/

I samme kategori

419770014_782367777251954_7485136211664181059_n
dsc7699
Dining Six. Cinco
Frisør København

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
VesterbroStreetpartyHeader-01
cover-1468234847176-28606331216a
K-benhavn-1

Populære kategorier

Information