Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Oplev en ferie, du sent vil glemme

Annonce:

Sommeren er over os, og det betyder, at vi er mange, som ser frem til at holde lidt fri. Efter to utilregnelige år er der også mange danskere, der nu venter spændt på at komme af sted på ferie. Hvis du er en af dem, kan du læse mere om, hvordan du får en ferie, du sent vil glemme, her i artiklen.

En tur rundt i Europa

Det kan være svært at beslutte sig for, hvor ferien skal gå til i år, da der er mange muligheder at vælge imellem. Det er ingen hemmelighed, at rigtig mange søger langt væk fra Danmark. Så hvis du gerne vil have en ferie uden alt for mange turister, stress og jag, så er det måske indenfor Europas grænser, du skal befinde dig.

Italien, Spanien og Grækenland er blot nogle af de mange muligheder, du kan overveje. Du kan også vælge at blive endnu tættere på Danmark og tage til Sverige, Tyskland eller Norge.

Går turen til et sted i Europa, så husk endelig at være opmærksom på valutakurser – både når du rejser og når du skal tilbage. Har du penge i overskud, så husk at tjekke valutakurser (euro til dkk) inden hjemrejse, så du ved, hvor meget du har tilbage til lidt ekstra hygge.

Bliv hjemme og hold ferie i København

Hvis du ikke har nogen særlig rejsedestination i tankerne, er det også helt okay. Du kan sagtens holde en god, velfortjent ferie her i København.

København er en by, der altid er godt gang i, og især i sommermånederne er der fart over feltet. Her er det på ingen måde svært at få tiden til at gå: Du kan tage på kanalrundfart, besøge Glyptoteket eller Louisiana Museum of Modern Art – eller hvad med at tage ud og opleve nogle af de mange restauranter, caféer og barer i København? Hvis ikke du selv er fra København, er der også adskillige, ganske lækre hoteller, du kan overnatte på for at få den fulde ferieoplevelse.

København har oceaner af muligheder, og selvom det måske ikke er det allermest typiske feriested, så er det ikke desto mindre blevet et stort hit. På tipKBH kan du altid holde dig opdateret på, hvad der sker i København, så du er sikker på, at du ikke går glip af al den fede underholdning, byen byder på.

Mindre stress, mere struktur!

Igennem de sidste par år har flere og flere danskere taget på ferie i Europa i stedet for at rejse længere væk. Det betyder, at du med stor sandsynlighed vil opleve langt flere mennesker og turister, end hvad du måske før har været vant til.

Det kan hurtigt blive en anelse kaotisk og ikke mindst stressende, så derfor kan du med fordel gøre dit for, at din rejse bliver så stressfri som overhovedet muligt. En god måde at undgå for meget stress på, er blandt andet ved at lave en pakkeliste.

På denne måde er du sikker på, at du har pakket alt det essentielle til rejsen. Det kan gøre hele ferien mere overskuelig og håndgribelig, også selvom det måske kan være en anelse trangt med mennesker.

En anden måde hvorpå du kan undgå for meget stress på, er ved at strukturere din ferie. Undersøg hvad du kan lave og hvilke aktiviteter der passer til jer alle, så ingen føler, at de ikke kan være med. Lidt struktur kan i den grad gøre underværker for en stressfri ferie.

I samme kategori

victor-freitas-WvDYdXDzkhs-unsplash
pexels-cottonbro-studio-3943716 (1)
Skærmbillede 2024-02-13 090134
dollar-gill--jXlAoZ6o3w-unsplash(1)

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza

Forsiden netop nu

316963657_557298546405466_7396624508898027258_n
Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
lucia-1
jul

Mad og drikke

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza