Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Oplev København fra vandsiden

Sommeren er snart ved at være ovre, og hverdagens arbejds- og studierutiner begynder så småt at melde sig igen. Dog er det stadig muligt at nyde solskinstimer i godt selskab, når det bliver fyraften.

Og hvorfor ikke nyde det gode selskab til vands? Her kommer tre spændende måder at opleve København på fra vandsiden.

Svanecykler

Ved Søerne kan du leje en svanecykel, hvori I kan sidde to personer. Ja, det er faktisk en vandcykel, der er udformet som en svane.

Svanecyklerne lejes hos bådudlejningen, der ligger overfor Kaffesalonen. Det er ikke muligt at booke tid, så I skal bare møde op, og så kan I få en tur, når en svane er ledig.

Hvis I ikke har lyst til bare at sidde to personer i en svanebåd, er det også muligt at leje store vandcykler, hvor I kan sidde henholdsvis fem og syv personer.

Du kan se mere information om svanecyklerne HER.

Guidet kajaktur

Hvis du og andre vil lege turist i egen by, hvorfor så ikke gøre det i en kajak? Kajakhotellet guider jer rundt i Christianshavns kanaler og Københavns Havn, mens I sidder i hver jeres kajak. Du skal dog ikke bekymre dig om ikke at kunne følge med, for turene foregår i et roligt tempo, så der også er tid til at hygge og snakke, mens I oplever historiske bygninger og Københavns arkitektur fra en anderledes vinkel.

Du kan læse mere om guidede kajakture HER.

GoBoat

Du kan også vælge en bæredygtig løsning med en GoBoat. I kan eventuelt tage en frokost med ombord, som I kan nyde, mens I selv bestemmer jeres rute. Bådene er solenergidrevne, og fordi de ikke sejler mere end fem-seks kilometer i timen, har alle tilladelse til at sejle dem. I bliver dog instrueret i brug af båden, inden I sejler ud. Alle bådene har et lille bord i midten, så der er rig mulighed for at få en social sejltur.

Du kan læse mere om GoBoat HER.

Så ohøj og på med redningsvesten!

I samme kategori

419770014_782367777251954_7485136211664181059_n
dsc7699
Dining Six. Cinco
Frisør København

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
VesterbroStreetpartyHeader-01
generator-copenhagen-playbar-7
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information