Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Overblik: Distortion 2015 – onsdag

Billede af: Rebecca Mariah Petersen (Mewo)

Hvem, hvad, hvor?

Spørgsmålene er mange og overblikket mistes nemt, når man skuler ned over listen af Facebook events til dette års Distortion. Hvor foregår de helt store fester? Hvor spiller de fede DJs? Hvor chiller man bedst og hvilke alternative gadefester er der?

Festerne under Distortion onsdag

Jeg forsøger her at give et overblik over de forskellige gadefester (såkaldte streetparties) der gratis kan nydes onsdag d. 3. juni til dette års Distortion på Nørrebro. Som altid starter gadefesterne officielt kl 16 og slutter kl 22. Mange steder inddrages området dog allerede tidligere på dagen og fyldes med glade Københavnere og tilrejsende.

Klik videre på pilene og bliv præsenteret for en kort beskrivelse af alle gadefesterne.

#GADEKRYDS

Blegdamsvej bliver hvert år til Distortion omdannet til et kæmpe festorgie og i år er på ingen måde en undtagelse. Red Bull Studios fylder gaden med energi og giver vinger til navne som Medina, Emil Stabil, Lord Siva og Mendoza. Løjerne til #GADEKRYDS styres af ingen ringere end Pelle Peter Jensen fra P3 programmet Lågsus.

Se mere her.

Kongsted slagter jer

Midt på Nørrebrogade smelter minderne fra barndommen og heltene fra datiden sammen med nutidens ravetendenser, i ét stort festorgie, lige efter Dronning Louises Bro. De spiller op til fest med DJ’en Kongsted som hovednavn og et væld af dygtige DJs fra det københavnske natteliv, der spiller weekend efter weekend. Butchers hoster selvfølgelig også en efterfest om aftenen.

Se mere her.

Homemade Cocktails holder samtidig launchparty på lokationen, så kom og prøv deres cocktails lige her.

Hip hop og rene sneakers

Et solidt DJ line-up med fokus på oldschool hip hop akkompagnerer gratis rens af dine sneakers, så de står knivskarpt resten af dagen. Hypetrade og Clean Sneaks byder også på andre små events i løbet af dagen og en efterfest på Hive.

Se mere her.

Hvem har flest DJs?

Jupiter, Toomanylefthands og Frostgun er gået sammen om at omdanne runddelen til et inferno af fest. Nok dette års største gadefest målt på antallet af DJs og det formodede antal deltagende gæster. Hvis festen når nær peaket fra sidste års gadefest samme sted, er det en sikker vinder. Toomanylefthands headliner selv og har omgivet sig med et væld af sindssygt dygtige DJs – og mon ikke vi ser næsten lige så mange mennesker backstage som foran scenen igen i år?

Se mere her.

Relativ og Capstore

Relativ og Capstore lover både grillmad, iskolde sjusser og damer i lårkort. Hvad mere kan man forlange?

Se mere her.

Vibes apotek

Vibes apotek skiller sig ud med et all-ladies DJ line-up og masser af glimmer.

Se mere her.

Roskilde rykker Distortion rundt

Camp Luksus fra Roskilde Festivalen spiller op til fest på Ahornsgade og rykker deres enorme mobile musikanlæg til Dronning Louises Bro, før de fester hele vejen til Langebro for at levere lyden til 4 minutters rave (Find beskrivelse senere i artiklen).

Se mere her.

Distortions Gadearmbåndsscene

Distortion laver i år deres helt egen gadearmbåndsscene sammen med den legendariske streethost Muchacho. Fang blandt andre Wafande. Scenen er åben både onsdag og torsdag.

Se mere her.

Emil Lange fejrer pladeselskab

DJ’en Emil Lange fejrer åbningen af sit eget pladeselskab med en lille showcase af seks forskellige artister der hver især har deres egen stil.

Se mere her.

Donkey Sound fejrer pladeudgivelse

Donkey Sound kommer med et kæmpe line-up der fejrer release på en masse nye sange. Lydsystemet leveres af Firehouse, så der er garanti for en bas der kan mærkes i brystet.

Se mere her.

Rust Natklub går amok

Endnu et af dette års allervildeste line-ups. Amerikanske TWRK fra Diplos Mad Decent flyves ind og sparker festen bagover. De supportes af et omfangsrigt væld af danske artister, primært indenfor hip hop genren. Med placering i starten af Guldbergsgade er der garanti for trafikprop og en massiv menneskemasse.

Se mere her.

Vild med bordtennis?

Dunpong bar sørger for et bordtennis bord og svedbånd, så alle kan være med til et spil ping pong og øl.

Se mere her.

Blunt og Amok ligger tungt

Blunt og Amok sørger for onsdagens tungeste line-up med Snavs og Eloq i front. Nørrebrogade 74 kommer på gyngende grund når bassen giver dig mavepustere som Mike Tyson.

Se mere her.

Positive tanker og feelgood

Lejanlæg.dk byder velkommen til et univers med positive tanker i den lille oase.

Se mere her.

4 minute rave

Onsdagens gadefester slutter af med et 4 minutters rave på Langebro kl 23.00. Broen går op og intens raving begynder. Det hele slutter igen 4 minutter efter!

Se mere her.

Coma holder havefest

Coma Club holder ‘Garden Party’ med kolde pils og saftige pøller på grillen. Dertil fås dejlig musik fra blandt andre Kenneth Bager selv.

Læs mere her.

Sjællandsgade i trance

Sjællandsgade indtages af en af de musikgenrer der ikke ses så tit på Distortion; nemlig trance. Så hvis du har lidt hurtigere fødder end gennemsnittet, skal du kigge forbi Sjællandsgade.

Læs mere her.

Hip hop på Nørrebro

Nørrebro er kendt for at levere undergrundsmusik og hip hop. Onsdag på Distortion er ingen undtagelse og denne scene sørger for et solidt hip hop line-up.

Læs mere her.

Karneval på Blågårds Plads

Jeg lader arrangøren tale selv på denne: ‘Det bliver rytmisk, svedende, grinende og dansene når vi spiller op til dans, Karneval-style! Med gyngende latinamerikanske samba rytmer, buldrende trommer, farvestrålende parade, bragende caribisk soca og livsgivende afrobeats fra det afrikanske moderland.’

Læs mere her.

KEA goes fashion

Studerende på uddannelsesinstitutionen KEA er gået sammen om at lave en anerledes oplevelse under Distortion. Hovedelementerne er modeshows og en photobooth.

Læs mere her.

Japanske old boys

Kampai Bakas holder for 6. år i træk en japansk fest under Distortion. Her finder du lanterner og japansk inspirerede drikke til lyden af house, tech, deep og ‘jap synth’.

Læs mere her.

I samme kategori

smk
Stig-Rossen-Julekoncert
candle-1
byhaven-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
K-benhavn-1
generator-copenhagen-playbar-7
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information