Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Overset comfort food i indre by

SPONSORERET

Vi var inviteret en tur forbi Restaurant DITTO i Store Kongensgade en helt almindelig tirsdag aften. Vi har i nogen tid kendt til restaurantens søster i Hellerup, men denne aften søgte vi mod indre by, for at se nærmere på sagerne.

Den sorte facade trak en afdæmpet opmærksomhed mod sig og øjnene søgte videre ind ad de store vinduespartier, der sørger for at man mærker stemningen helt ud på gaden.

Ditto københavn

Vi blev budt indenfor af det venlige personale og blev placeret på restaurantens øvre etage. Simpelt indrettet med rå detaljer – personligt lige i min smag.

Hos DITTO serveres deres der forskellige kombinationer af menuer, som hver især har sin berettigelse. Hvis du har været et smut forbi Pluto, Gorilla eller lignende, så kender du rutinen. Mellem 4 og 8 retter, måske endda family style, og så er rammerne sat for en god aften.

Maden bærer præg af det nordiske køkken og der er lagt vægt på en simpel anretning, uden at gå så meget op i om myntebladet nu også ligger med en vinkel på 90 grader. Og det er dejligt befriende.
Maden er lækker og bestemt anbefalelsesværdig, hvis man ellers normalt søger mod førnævnte københavnske restauranter.

Restaurant ditto cocktails

Til menuen kan man få serveret en cocktailmenu, hvilket er lidt vovet i København. Der er ikke mange restauranter der vælger at servere cocktails til menuerne per default, men kadaeu til DITTO for at give det et skud. Et skud der endda er rigtig godt placeret. For det er lækre, veludførte cocktails, der akkompagnerer menuen. En lille bemærkning til størrelsen skal der dog til: Hvis man er en gruppe tøser eller drenge der skal have en hyggelig fredag aften i byen, er det et rigtig godt sted at starte. Men en fuld cocktailmenu kan virke overvældende på en tirsdag aften (Man kan selvfølgelig også bare lade være med at drikke op 😉 ).

Alt i alt vil jeg gerne anbefale en tur forbi DITTO – også selvom vi ikke var blevet inviteret. For det er bestemt ikke sidste gang, at jeg kigger forbi.

Læs mere om restauranten og se menuen her.

I samme kategori

376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
K-benhavn-1
generator-copenhagen-playbar-7

Populære kategorier

Information