Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

På date i Zoologisk Have

Valentinsdag er lige rundt om hjørnet, men hvem siger, at man ikke kan fejre kærligheden lidt på forhånd? Fra nu og frem til den 25. februar har Zoo et særligt vinterprogram, hvor der foregår lidt mere, så du kan opleve lidt mere med din date!

Søde, nuttede dyreunger

Hvem siger nej til at kigge på de små, nyfødte dyreunger? Med din date i hånden kan I gå på opdagelse på savannen og stå lige over den energiske næsehornsunge. På savannen kan man gå ud på broen, så det næsten føles helt som en ferie i Sydafrika – og det kolde vejr er bare en undskyldning for at være lidt tættere på hinanden. Næsehornsungen blev født den 3. januar, og er vild med at springe rundt i anlægget. Den kan man stå at kigge længe på! Har I ikke fået nok af nuttede unger, så er der hele tre af slagsen hos løverne. De kan godt være lidt svære at få øje på, da der er mange skjulesteder i anlægget, men ventetiden til de dukker frem, er det hele værd!

Ungen leger og moren bader. Billeder er skribentens egne.

Få varmen i kulden

Ved kamelerne og ved indgangen er der opstillet bål og siddepladser, hvor man kan varme hænderne og få sig en god snak. Der er også mulighed for at riste skumfiduser og snobrød ved bålet. Flere steder i Zoo kan der købes varme drikke, som man også kan nyde ved bålet. Det bliver da ikke mere romantisk end at sidde i kulden, varme hinandens hænder – og måske endda snobrødet kan nå at blive færdigbagt i det gode selskab. Hvis I er mere til bare at være i jeres eget selskab, kan I finde opvarmede siddepladser i klippevæggen langs anlægget ved de tasmanske pungdjævle. Så kan snakken bare gå løs, for I kommer ikke til at fryse!

Få varmen ved bålet. Billeder er skribentens egne.

Tæt på dyrene

I Tropezoo går man rundt mellem sommerfugle, fugle, dovendyr og skildpadder. I kan komme helt tæt på sommerfuglene, der måske kan finde på at sætte sig på jer. I terrarierne findes edderkopper, frøer og småkravl, og der rig mulighed for at lave konkurrencer – hvem kan mon finde de vandrende pinde først, og hvem finder først det mest giftige dyr? Der er masser af indtryk, mystiske dyr og fine sommerfugle at snakke om. Det kan især være svært at spotte dovendyret, men måske I kan finde det?

Se dyrene fra oven

Efter en begivenhedsrig dag i zoo kan I slutte af med en tur i Zootårnet. Der er udsigt over hele byen fra de 70 meters højde. Herfra kan I måske udpege steder I har været, eller steder I gerne vil besøge sammen. Så kan dagen vist ikke slutte bedre af, end ved at planlægge en ny date med dit – forhåbentlig – hyggelige selskab.

Billetter til Zoo koster 180 kroner, og der er åbent hele året. Du kan finde dagens program her.

I samme kategori

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
IMG_4447

Populære kategorier

Information