Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Sådan gør du din lejlighed personlig

Indlæg

Skal du snart til at flytte hjemmefra, eller står du og har lige fundet en ny lejlighed i indre København? Så er det vigtigt, at du fra starten af får et godt forhold til dit nye hjem. Det kan selvfølgelig være hårdt at skulle flytte til et nyt sted. Du har mange ting, der skal pakkes, løftes og flyttes, og det tager altid langt tid længere, end hvad man havde forventet. Det er sandt, at det er en hård proces, og det er derfor, at der er alt afgørende, at når du så endelig bliver færdig virkelig er glad for dit nye hjem.

En af måderne til at kunne blive et med sin lejlighed er at gøre den personlig. Dette kan opnås ved at  simpelthen male væggene. Med maling er det ikke længere kun dine ting, der er personlige, men også væggene, der får noget personligt præg. At male sit hus er smart trick til at få genskabt følelsen af, at alt er nyt, og det bør du udnytte, når du flytter ind i din lejlighed. Det kan være, at du vælger at male loftet lige over din seng, så du hver dag vågner og kigger op og ved med tryghed, at lejligheden passer helt perfekt til dig.

En lækker og behagelig lejlighed

Du skal kunne føle dig tryg i dit hjem, før du kan have en velfungerende hverdag. Det er derfor en rigtig god idé, at dekorere hjemmet med noget personligt og lækkert stof. Det kunne være, at du eksempelvis skulle forfriske dit badeværelse med en ny rar bademåtte eller måske endda en helt ny blød badekåbe. Så skal du altså undersøge Tekstiler fra Trademax, de tilbyder netop dette. Her kan du finde lækkert stof og søde dekorationer, der fanger dit jeg. Det betyder nemlig meget for dit humør, hvis du kan hoppe ned i din sofa, der er fyldt med lækre bløde puder, frem for at sofaen og dets pynt mener mere om en stenklippe end noget andet.

Det er gennem små indrettelser og forfriskninger, at man falder godt til rette i sin nye lejlighed. Din hverdag, hvor hård eller slem den nu end er, bliver altså ikke dårligere af, at du kommer hjem til en personliggjort lejlighed. Tværtimod modvirker den imod negativt humør og spreder i stedet en stemning af komfort. Der skal altså ikke alt for meget arbejde til at gøre dit hjem personligt og rart.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
IMG_4447

Populære kategorier

Information