Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Guide: Sådan ser den bedste villa ud i København

Indlæg

Det handler om at følge med tiden. Du er så heldig at have en villa i København. Men hvordan får du mest ud af huset og den tillæggende have, så det passer bedst til dig og din familie. Her kommer guiden, der beskriver den perfekte bolig og have, som du kan få i København.

Spiller placeringen en rolle?

For langt de fleste mennesker, spiller placering af ens bolig en rolle. Men det er de færreste, som egentlig ved, hvor meget man kan spare ved at bo lidt uden for København. På samme tid, gør placeringen faktisk ikke noget, hvis du bare bor tæt på den offentlige transport. Og det at bo lidt udenfor København giver samtidig en ro, som man ikke får på samme måde, som hvis man boede inde i centrum. Så har du en familie, hvor i ønsker mere ro, men samtidig være en del af Københavns storbyliv, kan man sagtens få det hele.

Forhaven der gør huset flot

For at få det bedste hus i nabolaget, er haven en essentiel del. Ligger dit hus ud til en villavej, handler det om at spise huset ude fra og ind. Hvordan vi ser noget første gang, er sådan, vi antager, det ser ud inden i. Det er det samme med mennesker – førstehåndsindtrykket hænger ved længe. Har i derfor en forhave, der går op til døren, kan i lave den let og lækker. En fin lille sti fra vejen og ind med fliser. Rundt omkring stien, kan i anlægge krukker med blomster, eller grave et blomsterbed ned langs med. Det samme ud til vejen, sådan så det første indtryk man får af huset, er fine planter og blomster hele vejen hen.

Herefter kan i godt have en fin lille græsplæne i resten af forhaven op til huset. Som familie, er det ikke altid, man har tid til at holde sin have, hvorfor det kan være en god ide, at man investerer i en robotplæneklipper, der kan gøre det for en. Især, hvis man overvejer et fint lille græsområde. På forbruger-test.dk, kan man læse om de 7 bedste robotplæneklippere ud fra tests og anmeldelser, så i kan finde den der er bedst til jer, og mange andre test samt anmeldelser til boligen, husholdningen og personlig pleje.

Indretningstips til den bedste villa

Som familie, er der nogle ting i bør have i boligen, for at den er helt perfekt. Først og fremmest, køkkenet. Når vi kigger på det, bør samtalekøkkenet stadig være i centrum. Det er her, i som familie har tid til at være sammen, mens de voksne laver mad. Ved at have et stort nok bord i køkkenøen, kan børnene sidde og lave lektier, mens der kokkereres. For i skiller jer ud og får den flotteste villa, skal farverne hænge sammen. Vælger du mørke farver til køkkenet, som en flot mørkegrøn eller mørkeblå, så skal overfalden være mat. Med sådanne farver, kan du sagtens anvende mørke køkkenredskaber, som skaber et flot look.

Stuens minimalistiske univers

Stuen er hvor, vi som familie, bruger størstedelen af vores tid. Det er her, hvor vi efter en lang arbejdsdag, sætter os ind og skal slappe af sammen. Her skal ikke være en masse rod, som bryder vores afslapning. Det er derfor vigtigt, stuen er minimalistisk og overskuelig. Som gør den nemt at gøre rent og holde pænt.

Baghavens afslapningszoner

Baghaven er hvor, vi kan gå udenfor og være os selv. Her kan vi komme ud og trække vejret og nyde ungerne leger. Men for at vi kan få den afslapning og frihed, som vi gerne vil have her, kræver det, at haven er indrettet på en bestemt måde. Ved at opdele haven i zoner, kan du få plads til alt, du gerne vil. Lav en zone til børnene, hvor du kan anlægge en trampolin til nedgravning og bygge et gyngestativ. Herefter kan du lave en afslapningszone for dig og din partner, hvor i kan sidde og holde øje med børnene leger, mens i selv læser en god bog eller drikker et glas vin. Lav en lille overdækning, med en dejlig pude/sofa under, hvor i kan nyde hele haven.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

DSC_4778
f
copenhagen-709407_1920
cover-1

Populære kategorier

Information