Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Sådan ser et københavner soveværelse ud

Annonce:

Vi har i løbet af de sidste mange år gået i hvordan vi vores hjem skal se. Du går sikkert meget op i hvordan din stue ser ud.

Vi har efterhånden taget den tendens med at det skal være pænt med ind i soveværelset.

Flere og flere københavnere går op i at have et moderne og flot soveværelse.  Det gælder alt lige fra farven på væggen, lamperne, og selvfølgelig det vigste møbel i hjemmet – nemlig sengen.

En seng i dag er ikke bare en seng. Den skal både være pæn, samtidig med den skal være god at ligge i. En af de sengetyper som er blevet utrolig populære i Danmark i løbet af de sidste 10 år er elevationssengen.

En elevationsseng er både pæn, men den er samtidig også utrolig komfortabel og god at ligge i.

Du behøver ikke, at vælge den dyreste og bedste elevationsseng i verdenen for, at sove godt. Det handler om hvad din krop har af behov, når den skal sove.

Indretning af soveværelse

Som sagt så er en seng det vigtigste redskab i soveværelset, og det er også den der tager den største opmærksomhed. Derfor er det en god idé at vælge en pæn seng. Det er der heldigvis mange københavnere der tænker på, inden sengen bliver købt.

Mange elevationssenge er meget moderne designet, og du kan vælge en elevationsseng med en gavl, for at give den prikken over i’et.

Dertil kommer sengens tilbehør – altså dyner og hovedpuder. Disse dele ses ikke så tydeligt, da de har betræk på.

Når du skal vælge betrækket til dit sengetøj, så kan det være en god idé at findenoget der matcher resten af lokalet. Eksempelvis hvis væggene er grå eller hvide, jamen så find en lignende farve til dit sengetøj, så det matcher.

Det samme gælder sådan set også for resten af tingene i soveværelset. Du kan finde rigtig mange lamper til soveværelset, men så falder det i mange Københavners smag at det hele matcher. Skal du have et moderne soveværelse, så vælg noget der matcher.

Har du et par sengeborde, og måske en reol i soveværelset, kan du også vælge en gavl der har samme farve som dem. Er de lavet af træ – Ja så vælg en gavl der også er lavet af træ.

Sørg for altid at holde dit soveværelse pænt og rent, så det er indbydende at komme ind i. Vi kan godt have en tendens til at springe den ugentlige rengøring over i soveværelset.

Hvilken seng skal jeg vælge?

Når du skal vælge en seng til dit soveværelse, så skal du selvfølgelig overveje nogle ting inden du køber. Hvad har du af behov? Har du skavanker med kroppen, du skal tage hensyn til?

Den bedste elevationsseng kan nemlig også meget andet end at se pæn ud og give dig god søvn. Kan du godt lide at ligge i sengen om morgenen inden du står op, så er en god elevationseng skabt til dig. Du kan hæve ryggen, så du nærmest sidder i din seng. Her kan du så nyde din morgenmad, læse dagens avis eller hvad du nu har af morgenrutiner.

Der er trods alt mange københavnere der kan lide at koble af i weekenden, med alt hvad det indebærer. Det kan f.eks være lange morgener i sengen, med morgenmaden serveret direkte på sengekanten, efter en stresset uge.

Det kan også være at du kan lide at ligge og læse en bog, eller se tv, inden du falder i søvn. Her det også utrolig komfortabelt at eje en elevationsseng, da du kan tilpasse den  efter hvad du laver.

Desuden så kan den også hjælpe dig med at finde en bedre soveposition, og derved sove bedre om natten.

En elevationsseng er også god for dig der har dårlig ryg, og har svært ved at komme ordentligt ned eller op af sengen. Du kan hæve den efter hvad du har af behov.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
IMG_4447
jay-wennington-N_Y88TWmGwA-unsplash-scaled

Populære kategorier

Information