Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Seaside: weekendbrunch med havudsigt i København K

Artiklen er lavet i samarbejde med Seaside. 

Seaside, måske bedre kendt som Toldboden, byder hver weekend indenfor til en overdådig a la carte brunch i hjertet af København.

Tag forbi Seaside og kom på en gastronomisk jordomrejse med deres weekendbrunch. Du kan som altid smage mad fra deres syv forskellige køkkener, som i weekenden byder på brunch-retter fra hele verden. Det er casual streetfood, hvor du slipper for at rende rundt mellem støj og mennesker og endda også slipper for at stå i kø. Her skal du blot læne dig tilbage i dejlige omgivelser og vælge lige netop de verdenshjørner, du vil besøge samt nyde havudsigten. Seaside er den perfekte opskrift på en skøn weekends-formiddag.

Foto: Tobias Glud

Brunch-retter fra alle verdenshjørner

Hvem vil ikke et smut til Asien, Mexico eller Argentina i weekenden? Med Seasides brunch er det muligt at besøge alle verdenshjørner. Her kan du kombinere smage fra hele verden, og f.eks. prøve en japansk omelet, breakfast tacos eller bearnaise steak sandwich. På menuen finder du selvfølgelig også de mere klassiske morgenmadsretter, som vi kender, som f.eks. chiagrød, avocadotoast eller scrambled eggs. En klar anbefaling herfra er deres sprøde belgiske vaffel, som er serveret med røget friskost, citron, urter og feldsalat. Hertil vælger du mellem friterede østershatte, laksetartar eller friturestegt kylling som “topping”.

Alle brunch-retterne er nøje udvalgte, og du kan nemt kombinere de forskellige verdenshjørner. Du vælger blot de retter, der lige netop frister dig fra deres a la carte menu. Alle retterne er desuden dele-venlige, så hvis I har lyst, kan I dele en masse retter og derved smage mad fra alle verdenshjørner. Når I har udvalgt, hvilke retter der frister, skal I blot læne jer tilbage, og så vil maden løbende blive serveret for jer.

Se hele brunch menuen HER.

Brunch med havudsigt midt i København K

Det er svært at finde en bedre udsigt at nyde sin brunch i København end på lige netop Seaside. Seaside er nemlig placeret i første parket til Københavns Havn. Her kan du læne dig tilbage og lade dig blive betaget af havet alt imens, du nyder en overdådig brunch. Efter nogle dejlige timer hos Seaside er det oplagt at kombinere din weekends-formiddag med en gåtur på kastellet, Amalienborg eller Langelinie.

Foto: Tobias Glud
Tip: Skal din brunch piftes lidt op, tilbyder de en såkaldte “bottomless brunch” med cava og prosecco ad libitum for 185 kr. pr. person. Det kan kun blive en boblende start på din weekends-morgen.

Hvor: Nordre Toldbod 18-24, 1269 København K
Hvornår: Hver weekend, lørdag og søndag, kl. 10-13
Pris: Retterne koster fra 45 kr.

Book bord til brunch her.

Du kan også finde dem på de sociale medier: Instagram & Facebook.

I samme kategori

Vence - Den Franske Riviera
Skærmbillede 2024-05-17 kl. 12.39
376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
generator-copenhagen-playbar-7

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
67107472_10157221515909933_1817492621929480192_n
microphone-3989881_1920

Populære kategorier

Information