Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Storby Shopping

Indlæg

Skal du på shopping uden for København, så har vi sammen med rejsemediet Travelmore, kigget på hvilke storbyer man skal besøge. De europæiske hovedstæder er altid er altid attraktive at tage til, da man oftest kan finde billige flybilletter direkte fra København.

Billig shopping i Prag

Er du interesseret i at spare en masse penge på tøj, parfume, kosmetik og meget mere, så er Prag den helt rigtige storby at besøge. Priserne du finder i butikkerne i Prag  er stadig et godt stykke under de danske.  Du finder de fleste kendte mærkevarebutikker når du tager på shopping i Prag.

Du kan i Prag også finde en masse markeder. Prøv bl.a. det som er kendt som Det gule marked. Her finder du masser af spændende boder.

Rejsetiden til Prag fra København er ikke meget længere end til Odense. Det tager kun halvanden time at flyve til Prag.  Direkte flybilletter til Prag kun du få for omkring kr. 200,- t/r hvis du er lidt fleksibel med afrejsetidspunkter. Med den besparelse du kan gøre på din shoppetur til Prag, er flybilletterne hurtigt tjent hjem.

Shopping i Rom’s mange modebutikker

Er det i stedet shopping efter luksus du er på udkig efter, så skal du tage på shopping i Rom. Her er alle modehusene repræsenteret, og du finder luksusforretninger alle steder. I Rom.

Priserne i Rom minder meget om de danske priser, men udvalget inden for designerbutikker er langt større. Så hvis du er på udkig efter noget specifikt, så er der stor sandsynlighed for at du finder det i Rom.

Shopping der minder om København

Vil i stedet på shopping i byer, som minder om København, så skal du holde dig il den nordlige el af Europa. Tag eksempelvis til Stockholm, hvor du finder masser af shopping i særklasse. Besøg eksempelvis Norrmalm, hvor du finder mange af de svenske modebrands, som eksempelvis Tiger of Sweden og Fillipa K.

Du kan også tage et smut til Amsterdam, hvor du finder masser af specialforretninger, hyggelige små gader og en masse markeder.  Tager du til Amsterdam, skal du helt klart tage en tur ned forbi de 9 gader, hvor du finder masser af spændende butikker.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
f
DSC_4778
copenhagen-709407_1920

Populære kategorier

Information