Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Teambuilding med Escape Room

Holdetbag tipKBH blev inviteret af Midgaard Event til at prøve deres Escape room. Det er en særligudfordring, som eventbureauet har udviklet som underholdning til venner,familie og polterabends, men mysterierne skulle ifølge eventbureauet også væreen populær aktivitet til teambuilding. Så vibesluttede os for at teste det af som et firmaarrangement, hvor jeg her vilfortælle lidt mere om oplevelsen.

Nu kan jeg ikke afsløre, hvad der præcissker i Escape room- ellers ville det ikke være sjovt for kommende gæster. Men jegkan afsløre, at vi fuldstændig glemte tiden, og pulsen var høj. Det gjaldt liveller død, sådan føltes det i hvert fald.

Da Vinci Escape Room

I de eventyrlige omgivelser glemmer manhurtigt, at det hele blot er en leg. Atmosfæren og stemningen er intens, forman har kun 60 minutter til at finde nøglen til den hellige gral og koden tiludgangsdøren, ellers bliver man gasset af det ondsindede broderskab ’De SandeKejsere’.

Det blev en time der stod i samarbejdetstegn, hvor det gjaldt om at tænke logisk, samarbejde, være nysgerrig og undgåat spilde tiden. Sandet i timeglasset stod ikke stille. Alligevel blevnysgerrigheden til tider udfordret af frygten for, hvad der mon gemte sig irummet. Vi måtte holde hovedet koldt, for at knække gåder, tegn, symboler ogkoder, der hele tiden skabte nye ledetråde.

Den udklædte og dedikerede Game Master, satteos godt i gang med spillet. Hun guidede hele holdet, så vi var klar tiludfordringen, men kunne selvfølgelig heller ikke røbe for meget for os. Undervejskunne hun dog komme med ledetråde til os via en skærm, når vi var i knibe.

Hos tipKBH fandt vi også hurtigt ud af, at vi havde brug for alles hænder og hjerner for at komme ud af rummet til tiden. Vi arbejdede på kryds og tværs for at løse mysteriet. Da Vinci kan dermed varmt anbefales til alle, der kunne tænke sig en lærerig og udfordrende dag. Det sætter med sikkerhed samarbejdsevnerne i gang!

I samme kategori

Amazing Space
Bagerier København - Andersen & Maillard
Efterårsferie - SMK
Escape Room - City escape

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
generator-copenhagen-playbar-7
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information