Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Trænger dit trægulv til en kærlig omgang?

Indlæg

Et trægulv kan være fantastisk flot

Hvis du selv har trægulv hjemme i stuen, så ved du allerede, hvor meget et flot gulv kan gøre for et rum. Det er bestemt ikke tilfældigt, at flere og flere vælger at have eksempelvis parketgulve eller plankegulve, for træet kan nærmest ændre et rum eller gøre det endnu mere rart at opholde sig i.

Du kan få trægulve i mange varianter af farver og trætyper, så der er noget for enhver smag og pengepung. Er du til de lyse nuancer, så skal du vælge lyst træ eller måske træ med en hvidpigmentering.

Mørkt træ kan til gengæld være en fordel, hvis din bolig i forvejen er meget lys.

Hvad med vedligeholdelsen af dine trægulve?

Som så mange andre gulvtyper, så kan trægulve naturligvis også med tiden få en lidt slidt overflade. Det kan sagtens tage mange år, før det sker, og måske kommer det aldrig, men hvis der kommer synligt slid, så har du behov for en dygtig fagmand til at ordne det.

Gulvkanonen er dit hemmelige tip til en virkelig dygtig fagmand, som ved alt om gulvafhøvling og gulvafslibning. Prøv bare at læse mere herunder.

Gulvafslibning eller gulvafhøvling?

Der er stor forskel på, om du vælger en gulvafslibning eller en gulvafhøvling.

Gulvkanonen har mange års erfaring i begge typer opgaver, og på deres hjemmeside kan du læse om, hvilken type der er den rigtige for dig og dit gulv.

Afslibning

Du skal vælge en afslibning, hvis du synes at dit gulv trænger til at blive frisket lidt op. Det kan også være at der er kommet synlige ridser i lakken, som du er blevet træt at at se på. Så er hemmeligheden at der blot skal tages ca. én millimeter af overfladen. Bagefter er gulvet klar til en efterbehandling med eksempelvis lud, lak eller olie.

Afhøvling

En afhøvling af dit gulv er aktuelt, hvis der eksempelvis er mange ujævnheder, gulvet bølger, eller der måske har været en vandskade. Det kan også være at der er gammel spartelmasse eller limrester, som du gerne vil have væk. Så anbefaler Gulvkanonen at der tages 2-4 millimeter af gulvets overflade.

Efter afslibningen eller afhøvlingen er dit gulv klar til en efterbehandling, og her har du mulighed for at give dit gulv et helt nyt udtryk, så det fremstår som nyt, og matcher resten af husets stil.

Vær rigtig god ved dit gulv – det betaler sig helt sikkert.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
generator-copenhagen-playbar-7
K-benhavn-1
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information