Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Veloplagte steder at købe smykker i København

ANNONCE

Smykker har siden tidernes morgen været noget, mennesker har iklædt sig. For mange hundrede år siden, tog man smykker på for at vise rigdom og status. For at signalere sin position i samfundet. I dag er smykker en mere nuanceret ting. Alle kan skaffe sig smykker til fornuftige penge. Her handler det om accessories og om at tilføre noget ekstra til sit outfit. En ekstra måde at udtrykke din identitet. Men smykker i dag kan også være skinnende, diamantbelagte kæder på rappere, dyre ure og flotte vielsesringe, der har nogenlunde den samme funktion, som smykker altid har haft. Smykker kan altså være mange ting, og det er helt op til dig, hvad du gør det til. Er du bosiddende i København og på udgik efter et nyt sted at købe nogle fede smykker? Så er det ikke altid nemt at finde ud af, hvor de har de bedste smykker i byen. Men er du en smule i tvivl, så kommer her en lille liste over veloplagte steder at købe smykker i København. Så kan du også komme til at skinne, når du går ned ad gaden.

Start online

Hvis vi afviger fra listens egentlige præmis et øjeblik, så er det slet ikke dumt at starte online, hvis du skal ud og købe nogle smykker. Her er udvalget stort, og du kan gøre dig et godt overblik over priser og varianter. Et godt sted at starte for dig kunne for eksempel være Dansk Copenhagen. Et dansk smykkefirma baseret i København, der sælger et stort udvalg af smykker online. Ringe, armbånd, halskæder er blandt sortimentet, hvis du handler dine smykker her.

Carré

Hvis du nyder klassisk håndværk og ynder at betale for det, så er der også fysiske butikker i hovedstaden, hvor du kan købe dine næste yndlingssmykker. Der er noget over en fysisk butik, hvor du kan få vejledning, viden og gøre et godt køb. Et godt sted at starte for dig kunne være Carré. En smykkebutik rig på historie, der første gang åbnede sine døre i 1994 i hjertet af København. Stedet er et stenkast fra strøget og kan hjælpe dig med både guld, sølv og ædelstene.

Dirks Guldsmed

Dirks Guldsmed er en anden ældre smykkeforretning, der blev etableret i 1988 i Rødovre. Butikken har dog klaret sig godt og åbnede i 1998 endnu en forretning på Frederiksberg. Butikken specialiserer sig i egne designs af smykker-serier, hvor du også her har et stort udvalg af metaller og ædelstene.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

DSC_4778
lagkagehuset-1
f
copenhagen-709407_1920

Populære kategorier

Information