Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Vinterhygge i Staden

Annonce:

Nok er denne tid anderledes end den plejer grundet situationen om covid 19. Det betyder dog ikke, at vi hver især skal sidde og hænge og blive i dårligt humør. Kom ud og oplev hyggen og hold humøret højt med dem du elsker mest. Det kan du gøre på mange måder, men mest af alt kan du lege turist i egen by eller eget land. Tag ind til det centrale København og vinter-hyg for fulde drøn. Det kan både være hygge uden grund, en venindetur eller en omgang julehandel. Mulighederne er mange, læs med herunder og få et par gode ideer til vinterhyggen.

1. Find årets julegave til dig selv

Selvom det lidt er et tabu, eller blot en dårlig undskyldning for at bruge penge på sig selv, så er det blevet in at købe en julegave til sig selv. I København ligger der uendeligt mange lækre butikker med alt hvad dit hjerte begærer. Du finder specialbutikker, som du ikke kan finde mange andre steder rundt i landet. Måske du skal have dig en ny E cigaret. Der er et væld af muligheder for forskellige typer, smage og udseende. E cigaretter er blevet moderne og meget brugt i de yngre kredse, da det også er både billigere og sundere for dig end røgen.

2. Besøg de forskellige julemarkeder

Grundet Corona-situationen kan du ikke tage ud og rejse i år. Derfor kan du i stedet tage på opdagelse rundt i København og udnytte de mange hyggelige områder. Noget hyggeligt er julemarkeder. Du kan finde et på Nytorv, det gamle grønttorv eller på Kultorvet. Tag en ven under armen og indtag gløgg og æbleskiver i lange baner. Noget uvant for de fleste storbyer er naturen, men dette kan København byde på. Trods der ikke er blade på træerne meget længere, så er byen så smuk i vinterfrakkens dyn. Nyd en tur rundt om søerne med en kop varm kakao i koppen.

3. Cafehygge i varmen

Det er altid rart at holde sig inde i varmen, når det er koldt udenfor. I denne mørke, kolde og våde tid optager vores kroppe en masse sygdomsflora, hvorfor mange bliver nedlagt med snue, influenza eller andet. Hvis du ønsker at vide en masse om alverdens sygdomme kan du benytte dig af patienthåndbogen, som giver dig det fulde overblik. Undgå meget af dette ved at hygge på cafehygge på en af København mange cafeer. De ligger på alle gadehjørner og specielt i bymidten omkring Strøget er der et utal.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
K-benhavn-1
generator-copenhagen-playbar-7
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information