Stor støttekoncert i København: Hele Danmark er med

For tiden står Danmark sammen, når det kommer til at sende støtte og varme tanker til dem, der er hårdest ramt af den frygtelige situation i Ukraine. Det vrimler med tiltag og arrangementer, der viser medfølelse og støtte til en uforklarlig og skræmmende situation. Det får måske ikke krigen til at forsvinde, men allerede nu har mange igangsat en række initiativer og aktiviteter, der hjælper ofrene for krigen.

Og nu kan du også være med. På lørdag den 12. marts går de to store medier DR og TV 2 sammen om en støttekoncert, der ifølge arrangørerne skal give plads til “indsigt og eftertænksomhed”. Og en mulighed for at bidrage og støtte krigens ofre. Find linket til begivenheden her.

Allerede inden støttekoncerten i København kan du støtte op om sagen ved at sende en sms med “HJÆLP” til 1234. Foto: DR, TV2

Læs også: Her er forårets fedeste koncerter i København

Støt allerede nu

Arrangementet hedder ‘Sammen for Ukraine’ og bliver sendt live på både DR1 og TV 2 klokken 19:30-21:00 lørdag aften. Hvis du bor i København kan du møde op på Rådhuspladsen. Alle er velkomne, og det hele er gratis.

Dog vil der på aftenen være en række nødhjælpsorganisationer til stede, der er klar til at tage imod et bidrag, hvis du ønsker at hjælpe nogle af ofrene for den forfærdelige krig. Man kan allerede sende sit bidrag nu ved at sende en SMS med ordet “HJÆLP” til 1234. Så støtter man med 150 kroner.  

Læs også: Foråret blomstrer med fede events: Det sker i marts

Koncerten streames i flere byer

Flere af landets største musikere har sagt ja til at komme og optræde til anledningen. Du kan blandt andet opleve Anne Linnet, Hjalmer, Saveus, Mads Langer, TV 2 og Christopher.

Hvis du ikke befinder dig i København, men derimod i nogle af de andre storbyer, så bliver den vist på storskærme i de fire andre byer: Aarhus, Odense, Aalborg og Esbjerg. Ellers kan man naturligvis også streame med hjemmefra stuen.

Så mød op – enten virtuelt eller fysisk – og vis din støtte sammen med resten af Danmark, når vi står ‘Sammen for Ukraine’.

I samme kategori

c173e463-8565-4c6a-9a9b-fb4816edfc90
Design uden navn
Annonce
Poolen i Spectrum Wellness i København

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af Odense – fra odenseaner til odenseaner!

Mest læste

lagkagehuset-1
Poolen i Spectrum Wellness i København
Design uden navn
gro-1

Forsiden netop nu

Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver
lucia-1
gro-1

Mest læste

Det sker i København

Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1
SDU-2-2
jul

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides