Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

XP Digital giver virksomheder det nyeste indenfor automatisering og procesoptimering

Indlæg

Det store fokus i det 21.århundrede er automatisering og effektivisering af alt her i livet.

Alle skal løbe hurtigere, penge skal der tjenes flere af, og samtidig skal arbejdsgangene gøres nemmere. Dette paradoks har siden tidernes morgen hjemsøgt virksomheder, og gennem tiden er automatisering og procesoptimering blevet nemmere at tilgå. Dette såkaldte paradoks kan i dag modsiges og blive kaldt til et fænomen i stedet.

Teknologi i dag har gjort mange processorer og forretningsgange nemmere og er blevet optimeret i sådan en grad at hverdagen er blevet mere effektiv.

Teknologien har udviklet sig så meget at vi i dag ikke har brug for meget andet end et opkald til den rette leverandør før vi står med en 3D-printer som kan lave vores tandproteser i tandklinikken.

XP Digital har mange års erfaring indenfor levering af teknologi-baseret løsninger.

Virksomheden har leveret teknologi-baseret løsninger i mange år, og har fulgt med og medvirket til industriens fremgang. Virksomheden er baseret i Storkøbenhavn.

I sin tid startede XP-digital ud med at levere kopi -og printløsninger til virksomheder. I takt med teknologiens hast har XP Digital udvidet sortimentet, og begyndte at udbyde automatisering af blandt andet fakturaer, translatør-løsninger, 3D-print og meget andet.

Sortimentet bliver udvidet i takt med at disse løsninger ser dagens lys.

Hastighed er nøgleordet, og for at servicere sine kunder bedst muligt, har det været en klar fordel at følge med teknologien.

De digitale printere er XP Digitals hovedprodukt. Det interessante ved disse printere er netop at de kan indgå og spille sammen med den brede vifte af teknologier, som så kan give arbejdspladsen en effektiv og organiseret digital hverdag. Disse teknologier i samspil reducerer samtidig omkostningerne.  Verden har også ændret sig og blevet mere globaliseret. Dette betyder at man netop skal have det rette udstyr for at kunne klare sig globalt og internationalt. De rette medarbejder og kunder deler nødvendigvis ikke samme etnicitet og derfor skal arbejdspladsen tilpasses til dette behov.

For at tage et eksempel:

Mange virksomheder i dag er multikulturelle og flersproget. Dette udløser et behov for oversættelse af dokumenter. For at imødekomme dette behov, har XP Digital udvidet sortimentet af serviceydelser til at kunne oversætte dokumenter digitalt uden at skulle købe flere maskiner eller hyre translatører til at klare opgaven.  XP Digital udbyder Xerox Easy Translate som kan bruges enten fra din enhed eller direkte fra den digitale printer. Du kan simpelthen bare ligge dit dokument på glaspladen og indscanne. Printeren oversætter og sender herefter det oversættede

I samme kategori

victor-freitas-WvDYdXDzkhs-unsplash
pexels-cottonbro-studio-3943716 (1)
Skærmbillede 2024-02-13 090134
dollar-gill--jXlAoZ6o3w-unsplash(1)

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza

Forsiden netop nu

316963657_557298546405466_7396624508898027258_n
Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
lucia-1
jul

Mad og drikke

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza