Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

3 gode restauranter på Earlybird

Det er gråt, det er vådt, og du skal snart bruge alle dine penge på julegaver. Heldigvis er det muligt at få stillet sulten på mange af byens spisesteder til meget skarpe priser gennem restaurants-appen Earlybird. Her får du redaktionens bud på 3 “Earlybird-favoritter” med noget for enhver smag. Velbekomme!

Overraskelsen i København K

Norrlyst (C) 2020

Let’s face it – Kompagnistræde med de uendelige rækker af caféstole, udendørs varmelamper og farverige slumretæpper til stædige danskere i vinterkulden, der nægter at sidde indenfor, er måske ikke det første sted, man forbinder med en højkulinarisk oplevelse.

Det har nynordiske restaurant Norrlyst heldigvis lavet om på. Her kreerer tidligere Michelin-kokke fra Kadeau og AOC gedigen bistromad i moderne, nordiske klæder, der får stemningen i det lune kælderlokale til at summe af fryd.

Det bæredygtige menukort byder blandt andet på klassisk smørrebrød til frokost foruden “en aften på Norrlyst” bestående af fire sammensatte retter til aften gæsterne. En servering med stegt kulmule, hyldeblomst sauce og en bund af kålskud, var et absolut højdepunkt.

Hvor?
Restaurant Norrlyst
Strædet 8
1208 Kbh K

Den hippe på Nørrebro

Janne Andersen (C) 2020

I sensommerens sidste stråler så jeg mig selv sidde i benægtelse over årstidernes skiften midt på fortovet i en bambussofa på Nørrebro. Anledningen var en spontan middag på Kung Fu 2, der hurtigt ledte tankerne på sydligere himmelstrøg.

Kung Fu lader sig ikke begrænse af landegrænser, men serverer et blandet udvalg af favoritter fra de asiatiske køkkener. Her finder du derfor alt fra klassisk ramen suppe over dampede dumplings til sprøde forårsruller – fællesnævneren er mad med masser af kapow både hvad angår smag og udtryk.

Er du i humør til en uformel spiseoplevelse, serveret med et par velshakede cocktails (eller kirin på fad!) af oplagte tjenere, der tager dig fra Beijing til Ravnsborggade på et splitsekund, så får de hjemmebagte bao med rejer, chili og ingefær et stort thumbs up herfra.

Hvor?
Kung Fu II
Ravnsborggade 16B
2200 København N

Klassikeren på Østerbro

Coq en Paté (C) 2020

Kan man gå helt galt i byen med klassisk fransk mad?
… Sagtens! Men heldigvis ikke hos Le Coq en Pate, der direkte oversat betyder “at være en hane i dej”. Et udtryk for at blive forkælet og have det komfortabelt.

Beskrivelsen må siges at passe perfekt på oplevelsen som gæst på denne franske bistro. Forkælelsen består i veltilberedte retter med dybe smage og en tydelig kærlighed til det franske landkøkken, der serveres i elegante storby-portioner.

Det komfortable element kommer ind, når du ser regningen og indser, at du trods sublime retter og et velassorteret vinkort, ikke behøver at pantsætte din bil for at komme igen. Psst .. hør englene synge med det pocherede æg, der anrettes med champignonskum og trøffelolie.

Hvor?
Le Coq en Paté
Landskronagade 4
2100 København Ø

I samme kategori

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza

Forsiden netop nu

316963657_557298546405466_7396624508898027258_n
Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
lucia-1
jul

Mad og drikke

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza