Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

5 gode udendørs sportsaktiviteter i København

Set i lyset af en varm begyndelse på sommeren, er der gode grunde til at bruge din fritid på sportsaktiviteter ude i det gode vejr. I den følgende artikel vil vi se på nogle af de sjoveste udendørs sportsaktiviteter i København, som du kan kaste dig over i løbet af sommeren. København tilbyder nemlig et hav af muligheder, hvis man godt kan lide at kombinere motion med sociale arrangementer og spændende oplevelser.

1. Lej en kajak

Leg turist for én dag og hop i kajakken med vennerne, familien eller kæresten. På den måde kan du kombinere en spændende oplevelse med afslappende motion gennem de flotte københavnske kanaler. Før du kan begynde at padle derudaf, skal du dog først tage et kajakkursus. Flere steder tilbyder disse kurser til ca. 400 kr. De mest oplagte steder er nok Kajakhotellet eller Kayak Republic, som tilbyder kurser både ved Amager Strand og Kalvebod Bølge i begyndervenlige omgivelser. Når du først har gennemført et kursus, koster kayakudlejning 195 kr. pr. båd.

2. Udendørs fitness

Københavns kommune har i de seneste år investeret en masse penge i udendørs fitnessanlæg overalt i byen. Det er gratis og ligetil at gå i gang. Du kan for eksempel besøge Konditaget Lüders, der er et 2400 kvadratmeter stort træningsanlæg på toppen af et parkeringshus i Nordhavn. I det nybyggede område giver det store anlæg plads til aktivitet og legeplads, som er tilgængeligt for alle. Her kan du dyrke crossfit, TRX-træning, spille fodbold, hoppe på trampoliner, gynge og klatre. Og så kan bygningen prale med en unik udsigt over havnen, hvor man kan bade.
Se mere her eller besøg nogle af de andre træningsanlæg på kortet.

3. Fodbold og volleyball ved Amager Strandpark

Strandfodbold anses for at være en af de mest udmattende sportsgrene. Den sandede bane tester balanceevnen og det er hårdt at bevæge sig. Men for dælen det er sjovt! Ved Amager Strandpark kan du teste dine akrobatiske og tekniske færdigheder på sandet. Få meter fra strand-fodboldmålene kan du også spille strand-volleyball. Metroen ligger ikke langt fra banerne, som er gratis at benytte. Saml dine venner og husk at medbringe kolde drinks hjemmefra. Det kommer nemlig til at blive varmt, hvis solen skinner. Men heldigvis kan man også benytte lejligheden til at tage en kølig dukkert ved Amager Strand.

4. Paddle-board

Nyd det gode liv med en afslappende tur på stand-up-paddle ved din nærmeste kyst. Det er ret simpelt at lære, og det kan nemt kombineres med en kølig dukkert. I København kan du leje udstyr fra kajakhotellet ved Amager Strand til ca. 500 kr. Tag din ven, familie eller kæreste i hånden og oplev det rene idyl mens du får brændt nogle kalorier af.

Foto: News Øresund – Johan Wessman

5. Basketball

København har en del basketballbaner, men desværre er mange af banerne i dårlig stand, og flere steder er kurvene nedslidte. Personligt vil jeg anbefale street-basket ved Israels Plads, grundet dens centrale beliggenhed i byen, der gør det til et fremragende socialt mødested. Her er banerne godt vedligeholdt, og der er altid nogle at spille med. Så pak din bold i tasken, og gå ned og nyd den gode atmosfære ude i det gode vejr.

Læs også vores andre artikler indenfor sport og fritid i København.

I samme kategori

Amazing Space
Bagerier København - Andersen & Maillard
Efterårsferie - SMK
Escape Room - City escape

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Pumpehuset-foto-af-Tue-Blichfeldt-1
VesterbroStreetpartyHeader-01
cover-1468234847176-28606331216a
microphone-3989881_1920

Populære kategorier

Information