Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

5 steder med flot julebelysning og juleudsmykning i København

Annonce:

København er et magisk sted at være, når det er jul. Julebelysning og juleudsmykning pryder gader, stræder og bygninger, så du kan opleve lidt af hvert bare ved at gå rundt i byen.

I den søde juletid er København funklende, hvilket er et smukt syn for både store og små. Ved du ikke, hvad du skal give dig i kast med i december måned, kan det være en god idé at tage et smut til København. Her finder du en lille oversigt over 5 forskellige steder med flot julebelysning og juleudsmykning.

Hotel d’Angleterre

Hotel d’Angleterre er kendt for at give et godt bidrag til julestemningen i København med deres smukke juleudsmykning. På hotellets fantastiske facade er der hvert år masser af fortryllende julelys, der kan tage vejret fra enhver. Vil du selv opleve julelyset, skal du besøge hotellet på Kongens Nytorv.

Angolavej i Kastrup

Har du ikke allerede hørt om Angolavej i Kastrup, er det tid til, at du får et indblik i, hvad der sker på denne vej i juletiden. Det er nemlig en af de hyggeligste og magiske veje i Danmark i december. Vejen er prydet med julelys og juleudsmykning så langt øjet rækker, så du kan ikke andet end at blive fuldstændig opslugt.

Strøget

At slentre ned ad Strøget kan være noget helt specielt i sig selv, da Indre by er pyntet rigtig fint op hvert eneste år. Hvis du mangler at få de sidste julegaver i hus, og hvis du endnu ikke har fået set julelyset på Strøget, så er det værd at overveje. Du skal bare huske at nyde juleudsmykningen, mens du har travlt med julegaverne.

Tivoli

Tivoli er det perfekte sted, hvis du endnu ikke føler, at du er kommet i julestemning. I Tivoli er der nemlig skruet op for festlighederne med juleudsmykning og julelys, der funkler og blinker i mørket. Det er utrolig hyggeligt at være i Tivoli i juletiden. Det kan endda være, at du kommer til at føle, at du er en del af et juleeventyr.

Rådhuspladsen

Rådhuspladsen er endnu et sted i København, du ikke må gå glip af, hvis du er vild med julelys og juleudsmykning. På Rådhuspladsen vil du blive tryllebundet af det store og smukke juletræ, der pryder pladsen på fineste vis. Det prangende træ er helt klart værd at besøge, hvis du ikke har fået nok af jul.

Fyld dit eget hjem med julelys og juleudsmykninger

Hvis det ikke er nok for dig at tage rundt og udforske København i juletiden, kan du vælge selv at fylde dit eget hjem med smukke juledekorationer. Men i og med at julen allerede er en forholdsvis dyr måned, kan det være en fordel at kigge efter energibesparende julebelysning. Du kan blandt andet finde et stort udvalg af diverse julelys hos plusled.

Det er kun din fantasi, der sætter grænserne for, hvordan du ønsker at pynte dit eget hjem. Julens magi og den hyggelige stemning vil hurtigt sprede sig, mens du gør hjemmet klar til jul.

I samme kategori

Annonce
CV
55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
cover-1468234847176-28606331216a
K-benhavn-1

Populære kategorier

Information