Her skal du slukke tørsten: 6 fantastiske barer i København

SKÅL! Nu kan vi endelig (!) igen slukke tørsten med en frisk drink, et godt glas vin eller en iskold specialøl på en af Københavns utallige, hyggelige barer. Der er nok at vælge imellem – så uanset om du er til de søde, syrlige, stærke eller milde våde varer, har vi her samlet et overblik over nogle af vores absolutte bar-favoritter i byen. Vi kan slet ikke vente med at besøge dem igen!

Læs også: Her finder du de lækreste burgere i København

Ruby – lækre, eksperimenterende cocktails i Købenahvn

Ruby på Instagram

Er du til nytænkende, eksperimenterende og – ikke mindst – dødlækre kvalitets-cocktails mikset af kompetente bartendere, så du ikke gå glip af Ruby midt i København! I de charmerende historiske lokaler, der engang har huset Det Danske Spiritus Kompagni, får du cocktails, der er så gode, at Ruby har været på listen over de 50 bedste cocktailbarer i verden. Smag på en “PEACHES AND DREAMS” eller en “CURTAIN CALL”: Alle cocktails på menukortet koster 120 kr. Aldersgrænsen er 25 år.

Adresse: Nybrogade 10, København K

Taphouse – ølbar til øl-entusiasterne

TapHouse på Instagram

En til øl-entusiasterne! Sjældent har du set SÅ mange fadølshaner på et sted – hos Taphouse kan du altid vælge mellem 61 skiftende kvalitets-fadøl. Aner du ikke hvilken øl du skal smage, eller har du bare lyst til at smage på en masse forskellige, kan alle øl købes som taster (10cl). Derudover er du sikret en pokkers god rådgivning fra de ølkyndige bartendere, der hjælper dig til at finde lige præcis den øl, du kan lide.

Adressse: Lavendelstræde 15, København K

Kind of Blue – skjult bar-perle i København

Kind of Blue på Instagram

Hos en af Nørrebros skjulte perler, Kind of Blue, finder du charmerende, cool og hjemlig hygge som aldrig før! Slæng dig i de særlige møbler og lyt til den nøje udvalgte (og vildt gode) retro-musik, mens du drikker en lækker cocktail eller et godt glas rødvin. Kind of Blue er sådan et sted, der skal opleves i virkeligheden – atmosfæren og stemningen taler helt for sig selv.

Adresse: Ravnsborggade 17, København N

H15 – én af Københavns fedeste barer

H15 på Instagram

Én af Københavns hotteste, fedeste, mest stemningsfulde barer finder du i en gammel fragtmandshal i Kødbyen. H15 er et ‘moderne cafeteria’, med lækker håndlavet mad og udvalgte øl, vin og drinks til gode priser. Kommer du forbi i weekenden er de store indendørs og udendørs borde nærmest altid fulde af glade mennesker. Med andre ord: Her er du garanteret god, uprætentiøs stemning og højt humør!

Adresse: Halmtorvet 15, 1700 København

The Bird & The Churchkey – Københavns ginbar

The Bird and the Churchkey på Instagram 

Er du en kæmpe gin-nørd? Så skal du helt sikkert forbi den trendy gin- og ølbar The Bird and The Churchkey på Gammel Strand. Her kan du smage på lækre specialøl og alverdens fortolkninger af en Gin&Tonic! Bliv inspireret af ‘Månedens G&T’ eller spørg én af de dygtige bartendere for vejledning. Der er kælet for både detalje, smag og kvalitet, og et besøg hos ‘fuglen’ er altid en stor oplevelse.

Adresse: Gammel Strand 44, 1202 København

Læs også: De 3 bedste keramikskoler i København

Trio – nyd udsigten på Københavns sky-bar

Trio på Instagram

Tag en elevator fra gaden og bliv transporteret direkte op i den eksklusive sky-bar Trio i Axel Towers. Her kan du indtage lækre, smagfulde cocktails og drinks til en fantastisk udsigt over hele København! Drikkevarerne ligger i den dyrere ende (fra 120-150 kr.) mén udsigten og den stilede, atmosfæriske lounge-stemning er alle pengene – hvis ikke flere – værd. Besøg Trio for et bar-visit udover det sædvanlige.

Adresse: Axel Towers, Jernbanegade 11, 1608 København

I samme kategori

gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
Design uden navn

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

gaza
smk
arbejderm

Forsiden netop nu

gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi
VesterbroStreetpartyHeader-01

Mest læste

Det sker i København

smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København

Mad og drikke

gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
Design uden navn

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides