Privatlivspolitik
Biografer

4DX Biografoplevelse

TipKBH’s fælles arrangement blev denne gang afholdt i Nordisk Film Biografer i Lyngby, hvor teamet fik lov til at opleve Aladdin i 4DX. Det var især spændende at blive inviteret indenfor,...

Københavns kortfilmsfestival

I København findes der en lang række biografer. I denne kategori forsøger vi at give jer et overblik over de mange forskellige oplevelser i hver enkelt biograf. Der findes både store biografer som er velegnet til de store Hollywood produktioner. Samt små hyggelige biografer der er oplagte til en hyggelig aften ude og lidt mere nichepræget film på plakaten. -||-

Imperial

Imperial er Danmarks foretrukne biograf for gallapremierer og andre store arrangementer. I 2013 blev hele biografsalen totalrenoveret og fik i samme omgang et nyt lærred på 142 m2. Kombinationen af et kæmpe stort lærred og 996 sæder gør Imperial til Skandinaviens største biografsal. 

Palads

Med sine 17 sale og 2100 sæder er Palads Danmarks største biograf. De seneste år er biografen blevet renoveret, så den er topmoderne og digitaliseret med 4K og 2K projektorer. Palads er også kendt for sine mange særarrangementer, som fx maratonvisninger samt snig- og forpremierer. 

Empire

Midt i Københavns gamle og atmosfæriske bydel ligger Empire, som er en af Københavns ældste biografer. Her kan du nyde film i luksussæder med dobbelt armlæn og ekstra god benplads ved alle sæder. Derudover er Empire oplagt til en romantisk aften, da alle de store sale har dobbeltsæder på de bagerste “kysserækker”.

Dagmar

Dagmar viser film for enhver smag, uanset om du er til de populære mainstream film eller interesserer dig for de lidt smallere film. Her kan du nyde film i stemningsfulde og hyggelige omgivelser. Derudover har Dagmar også en hyggelig foyer, hvor du kan nyde et lille glas vin eller en kop kaffe inden filmen. 

CinemaxX

CinemaxX på Fisketorvet har som den eneste biograf i Danmark en IMAX sal, som virkelig giver en særlig filmoplevelse. Udover den særlige IMAX sal, er salene i CinemaxX topmoderne, hvor du kan se film i både 3D og 4K digital. Derfor er IMAX en oplagt biograf til at se den næste store film, som evt. Kan kombineres med en lille shoppetur.