Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Bo centralt i København og tæt på naturen

Annonce:

Mange laver det skel, at man enten skal bo udenfor byen og dermed tæt på naturen og mulighederne for et aktivt friluftsliv eller også skal man bo midt i byen og dyrke bylivet med teater, biografer, cafeer og restauranter.

Der er derimod en chance for at kombinere disse to dele, så du både får naturlivet og bylivet i en og samme bolig. Der er her tale om nye, lækre og topmoderne lejelejligheder i det såkaldte A-house byggeri, der ligger på Islands Brygge med skøn havudsigt og dejlige store, lyse rum og pladsholdige altaner. For mere inspiration og information, kan I orientere jer på hjemmesiden a-house.com.

Rid, svøm eller løb på Amager

Der er rig natur på Amager, hvor du kan dyrke både naturen og et aktivt fritids- og sportsliv. Svømmer du, er der både Amager strandpark og havnebadet ved Islands Brygge, hvor du kan svømme. Det er også tilgængeligt, hvis du er vinterbader og elsker det kolde gys om vinteren. Er du til løb, er der både Amagers gader men også Amager Fælled, hvor der er mange gode løbestier og dejlig natur med mange træer og et variereret terræn. Samme Amager Fælled kan også bruges til at cykle på mountainbike, hvor der er gode cykelforhold.

Bo midt i byen og rid på islandske heste

Lejelejlighederne i A-house ligger som sagt på Amager, på Islands Brygge, og er du en glad rytter, kan du ride på islandske heste på Amager Fælled. De islandske heste kan gå i den famøse tølt gangart og det kan man opleve, når man rider på dem. Det siges at være ligesom at sidde i en lænestol, fordi det er så behagelig en gangart. Prøv den selv, hvis du har lyst. Når du bor i A-house, kan du selv vælge, om du vil bo i et, to, tre, fire, fem eller seks rum, alt efter om du er single, et par eller en større familie. Er I alle glade for naturen, kan hele familien dermed nyde godt af ridning og badning tæt på jeres lejelejlighed. Har I børn i en mindre alder, kan I også trygt tage dem med i Amager Fælled og lære dem at cykle og begå sig i den københavnske trafik. På denne måde lærer de at cykle og begå sig i trafikken på en tryg måde, og de får samtidig alle fordelene af at være tæt på både by og natur.

I samme kategori

55909C71-814A-4BAF-BAB7-0EBCE3B2B8F3_1
michal-parzuchowski-oT-XbATcoTQ-unsplash
Skærmbillede 2024-03-20 kl. 10.14
tipkbh.dk - unikkebegravelser

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
cover-2

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
cover-2