Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Citizen: Cocktails og comedy i verdensklasse

I hjertet af København finder du cocktailbaren Citizen, som altid tager imod dig med et smil på læben, et hav af cocktails og endda også et godt grin, når der – på udvalgte hverdage – er open mic med standup. Du er altså sikret en god oplevelse, hvor du kan læne dig tilbage og nyde den løsslupne og hyggelige stemning med en af byens absolut bedste cocktails i hånden.

Foto: Citizen 

Hvis du besøger Citizen, er du sikret en unik smagsoplevelse, da her udbydes et væld af lækre og eksotiske cocktails af høj kvalitet, som garanterer noget til enhver smag.

Menukortet består af over 20 forskellige cocktails, hvor blandt andet cocktails lavet ud fra ferskenslik, friske cocktails med agurk og hyldeblomst, lækre cocktails med karamel, lakrids, hindbær, ingefær og endda en cocktail lavet ud fra øl.

Så hvad end du er til de helt klassiske cocktails, eller vil prøve noget nyt og spændende, så er der ingen tvivl om, at der nok skal være noget, der lyder indbydende for dig!

Hvis du derimod ikke er så meget til cocktails, skal det ikke være dét, der afholder dig fra at besøge Citizen. Nej, du har nemlig også mulighed for at købe lækre specialøl eller gode gammendags fadøl, hvis det er det, du ønsker.

Se det fulde menukort her.

Man har følelsen af, at personalet vil gå så langt de kan for at give dig en god oplevelse, og det er nok også med til, at man ofte møder de samme stamgæster derinde – for har du først været der en gang, så har du lyst til at komme igen! Citizen Cocktailbar & Comedy Club

Happy Hour hver weekend

Som om det ikke kunne blive bedre, så er der happy hour på Citizen hver torsdag, fredag og lørdag. Her kan du få to cocktails for 100 kr., eller to fadøl for 80 kr.

Det er et ganske populært koncept, hvilket også gør, at mange strømmer til, så snart weekenden banker på døren. Derfor kan det være nødvendigt at bestille bord til lejligheden, hvis du ønsker at gøre brug af happy hour-tilbuddet og smage lækre cocktails til billige penge.

Bestil bord her.

Foto: Citizen 

Cocktails og comedy

Hvis du er til et godt grin og nyder at bruge lattermusklerne, så skal du tage forbi Citizen én af de dage, hvor cocktails kombineres med comedy. Hver tirsdag og onsdag åbner stedet nemlig op for standup, hvor du kan være sikker på, at smilebåndet kommer i brug.

Det er vigtigt, at du husker at booke plads, hvis du ønsker at tage del i comedy-aftenerne på Citizen, da der er mange om buddet. Inkluderet i prisen er en hyggelig helaftensoplevelse med 1 valgfri cocktail eller fadøl, 1,5 times open mic standup, som starter klokken 19:00, samt garanti for grin ad libitum. Desuden har du mulighed for at købe mere at drikke i baren, som har åben fra 18:00-00:00.

Læs mere og book din plads her.

Desuden er også både fodboldkampe og bingo-aftener en del af de arrangementer, som Citizen udbyder. Se mere og bliv opdateret på kommende begivenheder her.

Du vil altså næppe fortryde, at tage et smut forbi Citizen, hvis du skal nyde en god stund i det indre København. Du vil blive budt velkommen med et smil på læben og vil fra første sekund føle dig velkommen. Personalet vil gøre deres absolut ypperste for, at du skal få en god oplevelse, en lækker cocktail og et godt grin.

Praktisk

Adresse: Valkendorfsgade 22, København

Åbningstider:
Citizen er åben i hverdagene fra 18:00-00:00 med comedy show kl 19.
Torsdag, fredag & lørdag bliver der åbnet op tidligere på aften og der lukkes kl. 02:00.

Se mere og book bord her.

I samme kategori

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Pub-quiz

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Pub-quiz