Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Distortion 2019: De bedste fester på Vesterbro!!

Foto af: Evald Munksgaard Hansen

Vi kender det alle sammen – Følelsen af glæde, godt humør og summer vibes!! Distortion 2019 venter heldigvis lige rundt om hjørnet. Det kommer til Vesterbro torsdag d. 30/5.

Distortion 2019 er noget vi her på redaktionen har glædet os til meget længe. Vi har derfor udvalgt nogle specielle events på Vesterbro, som vi forventer os meget af. Vi håber det bliver årets tip til årets fest. Men vi kan intet love!!
Med andre ord forventer vi en fest – vi husker til langt ind i efteråret. Som vi forhåbentligt kan fortælle røverhistorier om når vi engang bliver “gamle”.

Gadefesterne

Distortion 2019 Vesterbro
Foto af: Gabriel Miranda

Simpelt V (Rock) Music Vesterbrobaren er lokalt hjemsted for alle dem, der vil i byen, men ikke gider Kødbyen. Baren er med på Distortion hvert eneste år og giver gadefesten et skud langt hår, tatoveringer og, ja, ROCK. Et fremragende alternativ til de elektroniske og hiphoppede scener under gadefesten.

Hvor? Simpelt V

Læs mere om deres event her.

Vikings at Distortion  Efter en kort tusindårssøvn vender vikingerne hjem fra diverse togter og genindtager København. Hvad mere skal man sige? Vi ved det ikke. De er vikinger. Med andre ord.. Vi aner ikke hvad vi skal forvente!!

Hvor? Enghave plads 4

Læs mere om deres event her.

Banana Club (House) Music er et kollektiv af producere, DJs, arrangører og booker, der igennem de sidste år har sat deres eftertrykkelige præg på den mere melodiøse del af de danske house- og EDM-scener. En venlig, imødekommende stemning, badet i solskin og Ibiza-vibes.

Hvor? Dybbølsgade 68

Læs mere om deres event her.

Scenefesterne

Distortion 2019 Vesterbro
Foto af: Andreas Holm

Culture Box (House) Music er en af de mest centrale institutioner i dansk elektronisk musik, og en fast Distortion-partner. I år er de tilbage med et brag af en gadefest på en helt ny Distortion-lokation – Midt på Ingerslevsgade mellem DGI-byen og jernbanen. Lineuppen udgør en who’s who i dansk house lige nu og highlightes af Denis Horvat, der bla. udgiver på Dixons label Innervisions.

Hvor? Ingerslevsgade 22

Læs mere om deres event her.

Red Bull (Urban) Music inviterer til en heldagsfest foran og i Øksnehallen, når Distortion rammer Vesterbro. På gaden kan du bla. høre Rejjie Snow, Toro y Moi, Fool, Artigeardit og Elias Boussnina – de to sidstenævnte præsenteres af Soundvenue x Standard. Efter gadefesten lukker rykker vi indenfor i Øksnehallen med et par regulære danske legender – Tue Track og Den Sorte Skole – og fester videre til 03.

Hvor? Øksnehallen

Læs mere om deres event her.

Tunghør (Techno) Music er et nyt crew på den sprudlende københavnske techno-scene. Insisterende, tung elektronisk musik med hjertet på det rette sted. Til Distortion får crewet bla. fløjet Hush & Sleep direkte ind fra Amsterdam – no-bullshit techno.

Hvor? Arkonagade 12

Læs mere om deres event her.

Årets cocktail anbefaling – Nohrlund

Cocktails Distortion
Foto af: Nohrlund

Til alt den fest & dans skal der naturligvis også smagfulde, lækre og kølige drinks indenbords!! Dette års tip: Nohrlund I kender dem måske allerede fra festivallen Northside.

Nohrlund laver læskende og super gode økologiske cocktails. Deres passion for cocktails kan smages hele vejen. En høj elegance, for det simple og det smukke. I år deltager de heldigvis i gadefesterne på Nørrebro.

Så hvis du vil have lækre Cocktails til Distortion så skal du helt sikkert svinge forbi en af deres barer. Der er kun varme anbefalinger herfra!!  

Hvor?  Sønder boulevard 48 samt Istedgade 122

I kan læse meget mere om deres Cocktail univers på deres hjemmeside her.

Læs også vores guide til Distortion på Nørrebro lige her!!

I samme kategori

419770014_782367777251954_7485136211664181059_n
376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
generator-copenhagen-playbar-7
Amazing Space

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
VesterbroStreetpartyHeader-01
generator-copenhagen-playbar-7
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information