Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Guide: Efterårsudsalg i København

  • En oversigt over de største udsalg i byen

Efteråret er over os, og derfor skifter sæsonens trends også. Det betyder, at flere shoppingcentre og butikker i byen holder efterårsudsalg. Det er nu, du kan gøre dig et scoop, hvis du er på udkig efter nyt tøj, møbler, interiør til boligen eller noget helt andet. Mulighederne er mange, og vi har samlet de bedste i denne guide.

1. Fisketorvet

Det store shoppingcenter på Kalvebod Brygge har i øjeblikket også en række lukrative tilbud, som du med fordel kan kigge nærmere på. Fisketorvet har omkring 85 forretninger og 20 restauranter samt deres velkendte biograf, CinemaxX. Både butikker, restauranter og biografen har i øjeblikket gode tilbud på mode, god mad og oplevelser. Her er det i virkeligheden nok lettest, at du gennemgår mulighederne på Fisketorvets egen hjemmeside. Det eneste det kræver er, at du bliver en del af Fisketorvets fordelsklub, som i øvrigt er gratis.

Fisketorvet udsalg

2. Magasin

Magasin holder i øjeblikket et stort udsalg med tilbud i alle afdelinger. Der er altså mange penge at spare på både stegepander, tallerkener, tøj og møbler. Udsalget gør sig gældende for alle i familien, hvor der vil være noget at finde til alle. Der er på nuværende tidspunkt mere end 6500 varer på tilbud, så der skulle gerne være rigeligt at finde, hvad enten det er til egen forkælelse eller gaver til venner, familie eller bekendte. Det er utvivlsomt et af de største udsalg i byen, som du kan se meget mere om her. Besøg deres afdeling i indre by eller gå på opdagelse online og bestil varerne hjem.

Magasin udsalg

3. Unisport

Unisport holder også stort efterårsudsalg, hvor shoppen forbereder sig til vinteren. Derfor har sportsbutikken sat en række af sensommerens styles på tilbud, hvor priserne er skruet i bund. Det betyder dog ikke, at de ikke kan bruges om vinteren. Unisport har en masse sport- og fodboldudstyr på tilbud, der lige så fint egner sig til udendørs brug såvel som indendørs brug. Om vinteren hitter sporten indendørs i hallerne, hvor der spilles indendørs fodbold, futsal, badminton, håndbold og meget mere. Unisport tilbyder primært fodboldudstyr, men meget af dette egner sig lige så fint til andre sportsgrene. Der er nemlig en masse udstyr på tilbud indenfor den seneste sportsmode, der inkluderer t-shirts, hættetrøjer, sweatpants, træningsdragter, sneakers og meget mere. Udsalget henvender sig altså til hele familien; børn, mænd og kvinder. Unisports fysiske forretning ligger i Vimmelskaftet, men du kan også se hele efterårsudsalget online på deres hjemmeside.

unisport udsalg

4. Trend Accessories

Lige ved siden af Unisports forretning ligger TREND, der er en kvindetøjsforretning med forretninger i både Danmark og Sverige. Trend holder pt. ligeledes et stort efterårsudsalg, hvor der er gode tilbud at hente hos kvinderne. Trend tilbyder både sko, tøj og accessories til kvinder såsom tørklæder og øreringe. Trend er i forvejen kendt for at tilbyde kvalitetstøj til meget fornuftige priser. I øjeblikket ses der et stort prisfald på udvalgte varer i alle kategorier. Herunder også i en række nyttige beklædningsgenstande i forbindelse med vinteren – såsom bamsestøvler og vinterjakker. Du kan danne dig et overblik over Trends tilbud i deres webshop, eller også kan du besøge dem i København på Købmagergade eller i Vimmelskaftet, når du måske alligevel er på udkig i Unisport.

trend udsalg

I samme kategori

Amazing Space
Bagerier København - Andersen & Maillard
Efterårsferie - SMK
Escape Room - City escape

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
cover-2

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
cover-2