Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Frederiksberg Høstfest: En hyldest til mad

Foto: Nicolai Engel

Med et 300 meter langt bord og med plads til 1000 gæster vil Frederiksberg Høstfest indtage den famøse allé, og servere en middag der uden tvivl vil forkæle dine smagsløg og sprede både smil, glæde og ægte dansk hygge.

Smagsoplevelser i fællesskab

En høstfest var jo for mange år tilbage en sammenkomst, hvor man hyldede de gaver, høsten havde bragt, ved at samles om et stort fælles måltid. Til Frederiksberg Høstfest vil man ligeledes fejre de lokale råvarer og de mange kokke, landmænd og foreninger, der alle sætter sit præg på den gode mad, og det fællesskab der skabes omkring den.

Der vil derfor være rig mulighed for at samle både velkendte ansigter og stifte nye bekendtskaber ved det store langbord den 28. august, hvor hele arrangementet løber af stablen. Det eneste man skal gøre, er at købe billet (150kr) til en af de seks restauranter, der hver giver sit bud på en høstmiddag lavet på denne årstids lokale råvarer. Derudover skal man medbringe tallerkener, bestik og selvfølgelig den gode stemning. Så kan man i fællesskab nyde en aften i madens tegn, hvor rammerne omkring det hyggelige selskab også vil være i højsædet.

Frederiksberg Høstfest. Af: Nicolai Engel

Fotos af: Nicolai Engel

Mad i topklasse til Frederiksberg Høstfest

De seks restauranter er District Tonkin som er eksperter i vietnamesisk gademad, Rub & Stub der som de eneste i Europa anvender overskudsvarer i den daglige madproduktion og Famo51 der i bedste italienske stil vil serverer en tre retters menu. Derudover vil Restaurant Mêlée bidrage med deres fransk inspirerede bistromad og Byens Høst præsenterer os for et måltid der er rig på vilde urter og frugt fra byens grønne områder – den sjette og sidste restaurant vil blive offentliggjort i løbet af ugen.

Så skynd dig ind og bestil billetter til en aften fyldt med nye smagsoplevelser, skønne omgivelser og et fællesskab der er i top!

Der kan læses meget mere om de forskellige restauranter og bestilles billetter her.

I samme kategori

376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
easter-1238665_1920

Populære kategorier

Information