Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Esplanaden: 6 butikker og restauranter du ikke må gå glip af

Esplanaden er uden tvivl en af Københavns mest ikoniske veje. Men denne vej har mere at byde på end bare sin sagnomspundne historie. I og omkring dette kvarter gemmer sig nemlig en række skjulte skatte.

I dette blogindlæg guider vi dig igennem 6 af de fedeste butikker og restauranter omkring Esplanaden.

Deerest – kvalitets jakkesæt til en rimelig pris

På Esplanaden 5 finder du butikken Deerest. Deerest er en herreekviperingsbutik i ordets mest oprindelig betydning. Her er der nemlig fokus på høj service og et stort udvalg af produkter. Uanset om du er på udkig efter et jakkesæt, en smoking eller bare et slips, så står de klar til at hjælpe.

Der er et stort fokus på indretningen i butikken. Denne er med til at give dig en helt speciel følelse. Du føler, at du træder ind i en anden tidsalder. Men produkterne følger stadig den klassiske såvel som den moderne herremode.

Deerest har også en webshop, hvis du ønsker at se deres udvalg online først.

Bistro Boheme – franske lækkerier

Efter at have shoppet hos Deerest kan du med fordel nyde et super lækkert måltid hos Bistro Boheme. Restauranten ligger kun et stenkast derfra, nemlig på Esplanaden 8.

I restauranten er der fokus atmosfære og stemning. Restauranten er dit pusterum, hvor du kan læne dig tilbage og få en bid af Frankrig.

Østers, røget laks og bagte kammuslinger. Menukortet bugner med smagfulde retter.

Toldboden – Ren luksus ved vandet

Helt nede i enden af Esplanaden finder du Toldboden. Et fantastisk bar- og restaurantområde helt ud til Københavns Havn. Som nabo til den ikoniske Mærsk-bygning og med Kastellet i baghaven får du en fænomenal location.

Maden, servicen og atmosfæren følger heldigvis også med. Du kan eksempelvis nyde diverse seafood og grillretter fra deres menukort. Eller du kan få skræddersyede løsninger til møder, konferencer og events, som du selv er med til at designe.

Klart et stop værd og dermed det sjette og sidste stop på denne liste over 6 af de fedeste butikker og restauranter på Esplanaden (og omegn).

Toldbod bodega – god gammeldags dansk mad

Er du mere til en god omgang dansk mad, så kan Toldbod Bodega være din substitut til Bistro Boheme. Her får du nemlig serveret en lang række af de bedste danske egnsretter. Og du kommer ikke til at gå sulten derfra.

Så uanset om du er til stegt flæsk, Toldbodens berømte Wienersnitzel eller gammeldaws flæskesteg, så er Toldbod Bodega det rette sted for dig at besøge.

Galleri Christoffer Egelund

Lige rundt om hjørnet for Esplanaden, på Bredgade 75, finder du Galleri Christoffer Egelund. Galleriet er et avanceret kunstgalleri med fokus på skandinavisk og international samtidskunst af høj kvalitet.

Galleriet udstiller kunstværker med et stort udvalg af medier, f.eks. arbejde på papir, fotos, malerier, skulpturer, performance og video – et unikt kunstnerisk udtryk er af største betydning.

Her får du muligheden for at træde ind i et rum og ikke kun blive klogere på andre, men også på dig selv.

Lilly – alt inden for bryllupskjoler og -tøj til kvinder

Den sidste butik, som er med på denne liste er Lilly. Lilly er til den modebevidste pige/ kvinde, der skal til bryllup, konfirmation eller anden stor fest. Selvom at der ikke er planlagt et bryllup i den nærmeste fremtid, er der alligevel en god grund til at besøge butikken på Esplanaden 7.

Du kan også finde dåbskjoler eller tøj til brudebørn mm.. Butikken ligger strategisk godt i forlængelse af Deerest. Så når først kvinden har fundet sin brudekjole hos Lilly, kan manden efterfølgende finde et stilfuldt smoking sæt inde ved siden af.

I samme kategori

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza

Forsiden netop nu

316963657_557298546405466_7396624508898027258_n
Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

Copenhagen Light Festival
VesterbroStreetpartyHeader-01
lucia-1
jul

Mad og drikke

fars-1
Take away - OLIOLI
Gloegg-Koebenhavn-Nimb-Bar.jpg
champagne-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Instagram Feed

Vores bedste guides

Frisør København
144A1538-1400x840-2
Pub-quiz
gaza