Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Fitness centre i København

Vil du også gerne begynde at træne, men synes måske, de forskellige fitness kæder er lidt en jungle at finde rundt i? Hvor er de billigste, og hvor er de nærmeste fitness centre i København?

Der er mange forskellige fitness centre i København, så det kan være svært at finde det helt rette. Læs med her, hvor vi giver dig et overblik over fem forskellige fitness kæder i København.

 

Læs også: Her er de fem bedste frisører i København

 

Fitness World 

Fitness centre i København
Fitness World

 

Fitness World er Danmarks største fitnesskæde! De har mere end 170 centre I Danmark, hvoraf mere end 20 af dem er placeret i København. Det giver rig mulighed for at træne, og du vil med sikkerhed finde et center nær dig! Her finder du både personlig træning og holdtræning. Holdene dækker alt lige fra move & dance til sweater & burn. 

Hvor: Find dit nærmeste center her. 

Pris: Fra 179 kr./md

 

SATS 

Sats.dk
Sats.dk

 

SATS Group består af SATS, ELIXIA, Fresh Fitness, HiYoga og Balance. Gruppen inkluderer 250 centre i Norge, Sverige, Finland og Danmark med 700.000 medlemmer og 10.000 medarbejdere. Du finder mere end 10 centre i København, som blandt andet kan findes på Vesterbro og Østerbro samt i indre by og Valby. Hos SATS kan du både finde hold som TRX, cycling og stram op. 

Desuden får du 20% rabat, hvis du er studerende mellem 18-30 år, ung under 18 år eller fyldt 65 år.

Hvor: Find dit nærmeste center her. 

Pris: Fra 409 kr./md (uden rabat)

 

Sporting Health Club (tidligere Repeat)

Fra 1. januar 2023 blev Repeat til Sporting Health Club. Repeat er et unikt træningscenter, som kun ligger i København og I Odense. De har tre centre I København, hvoraf to af dem er placeret på Nørrebro og det tredje ligger på Østerbro. 

Hvor: Østbanegade 121, 2100 København Ø, Borups Allé 45, 2200 København N, Åboulevard 58, 2200 København N

Pris: Fra 269 kr./md (199 kr for studerende)

Sporting Health Club har fire centre I København, som er fordelt på Vesterbro, i indre by og København S. Desuden tilbyder de også udendørs træning, som finder sted i Københavns parker og pladser, som f.eks. i Kongens Have. Det er muligt at få et studie/pensionist medlemsskab. 

Hvor: Gothersgade 14, 1123 København K; Amager Boulevard 70 4 sal ,2300 København S; Gyldenløvesgade 19, 1600 København V; Dybbølsbro 1, 1560 København V

Pris: Fra 429 kr./md (uden rabat) 

 

Form og fitness

Som medlem hos Form & Fitness kan du nu træne i ethvert center som er en del af TrainAway’s platform. Der er +50 centre i Danmark. Der er desuden også tilknyttet en svømmehal og sauna på Amager, som du har gratis adgang til, hvis du er guldmedlem  (Frankrigsgade 35, 2300 København S).

Hvor: Find alle centrene her.

Pris: Fra 199 kr./md (uden rabat) 

 

Læs også: Her er de bedste cocktailbarer i København 

 

KAATSU fitness

Fitness centre i København
Fitness centre i København

 

KAATSU træning aka Okklusionstræning eææer Blood Flow Restriction (BFR) skaber stærke fysiologiske effekter i kroppen på meget kort tid med meget lav belastning. Kaatsu stammer oprindeligt fra Japan i 1966. 

KAATSU fitness er placeret tre steder i København – Østerbro, Amager og Frederiksberg. Med KAATSU træning nyder hele din krop godt af denne form for træning og det kan både bruges som almindelig fitness, genoptræning, rehabilitering, vægttab og forbedring af elitetræning . Fordelene og resultaterne kan mærkes hurtigt i løbet af kun få Kaatsu sessioner.

Hvor: Bergensgade 1, 2100 København Ø; Strandlodsvej 11, 2300 Amager; Hostrups Have 60, 1954 Frederiksberg C 

Pris: Fra 399 kr./md  

I samme kategori

Amazing Space
Bagerier København - Andersen & Maillard
Efterårsferie - SMK
Escape Room - City escape

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
generator-copenhagen-playbar-7
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information