Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Escape Rooms i København

Fantasifulde rum, hemmelige døre, skjulte spor, magi, mysterier og hjernevridende gåder og opgaver. Kender du ikke til de såkaldte Escape Rooms, så er det en meget god beskrivelse af, hvad der venter dig. Escape Rooms er i de senere år dukket op rundt omkring i Danmark, og de er selvfølgelig også landet i København. Måske kender du kun til Escape Rooms ved navn og ved, at det handler om, at man bliver “låst inde” i et rum, skal løse nogle gåder og på afgrænset tid finde vejen ud. Men Escape Rooms er meget mere end blot gåder, der skal løses.

En tur i et Escape Room er den perfekte oplevelse, hvor både små og store kan være med! Mangler du en god fødselsdagsgave eller aktivitet til en polterarbend, så er Escape Rooms en særdeles god idé! Læs med her, hvor vi guider dig til de bedste Escape Rooms i København.

Riddlehouse: Escape Rooms i København med live performer eller i fængsel i Vridsløselille Seven. Riddlehouse

Hvor: Gothersgade 35 1. sal, 1123 København K & Fængselsvej 39, 2620 Albertslund
Escape Rooms: 4 rum i København og 3 rum i Albertslund
Spillere: 2-7 spillere afhængigt af rum
Pris: Fra 214 kr. pr person

Riddlehouse er placeret centralt i København, og i Albertslund i Vridsløselille Fængsel. I København finder hele 4 Escape Rooms med forskellige temaer og historier til enhver smag. Er du til et eksotisk og spændende eventyr i junglen efter “Pablo Escobar”, vil løse en klassisk krimigåde i “The Last Passenger”, være politi og finde seriemorderen i “Seven” eller til et gys i “The Ring”, hvor der som ét af de eneste steder i Danmark befinder sig en live-performer i rummet – måske du møder én i mørket? Du kan også komme i Escape Room i Vridsløselille Fængsel, hvor du finder 3 forskellige rum, der tager udgangspunkt i Olsen Banden og flugten fra fængslet. Hos Riddlehouse er der noget for enhver smag!

Escape Copenhagen: Otte unikke Escape Rooms i København

Dr. Evils Plan. Escape Copenhagen

Hvor: Nørre Farimagsgade 7, København K; Nørre Voldgade 18, København K & Tornebuskegade 1, Kbh. K.
Escape Rooms: 8 rum
Spillere: 2-16 spillere afhængigt af rum
Pris: Fra 280 kr. pr person (Cheap Monday (16.30 til luk) 200 kr (Hacked og VR undtaget))

Escape Copenhagen byder, med hvert deres tema og udfordring, på meget forskellige oplevelser. Alle spil stiller store krav til kreativitet, samarbejde og evnen til at holde hovedet koldt. I har 60 minutter til at løse opgaver, finde skjulte døre og undgå den konsekvens, der venter jer, hvis I ikke koordinerer, kommunikerer og tænker lidt ud af boksen. Der er altså rig mulighed for at teste evnen til at samarbejde i Escape Copenhagen.

Breakout Room: mulighed for 68 deltagere på samme tid i København

Hvor: Amaliegade 32, 1256 København K
Escape Rooms: 10 rum
Spillere: 3-10 spillere afhængigt af rum
Pris: Er I klar til at prøve et et af deres rum i dag eller i morgen, så kan I booke til kun 149 kr. pr person (min. 5 personer)

Breakout Room er et af de største steder, hvor man kan være op til 68 deltagere på samme tid i København! Her bliver I låst inde i et rum fyldt med gåder, koder & mysterier… og I har præcis 60 minutter til at bryde ud! Her er der tre forskellige temaer, I kan kaste jer ud. Her kan I enten prøve “Tidsmaskinen”, hvor I skal starte tidsmaskinen op, rejse tilbage til 1980’erne og løse missionen; i “Basement 13” bliver I låst inde i en gal mands kælder og i “Black Magic” skal I finde en fælles vej ud af åndernes verden.

City Escape: Udendørs Escape Rooms I København

City Escape

Hvor: Mødested er Flæsketorvet 68, 1711 København V
Escape Rooms: 5 missioner
Spillere: Fra 2 spillere og op
Pris: Fra 199 kr. pr person afhængigt af antal deltagere

City Escape tilbyder udendørs Escape Rooms i Københavns centrum. Her bliver man udstyret med en iPad og en kuffert fyldt med gadgets, hvorefter man bliver sluppet løs i Københavns centrum. Her har man to timer til at gennemføre missionen. Undervejs skal I løse en lang række opgaver og puzzles ligesom, man kender det fra de klassiske indendørs Escape Rooms.

Midgaard Event: Største udbyder i København

Hvor: Aldersrogade 6A, 2100 København Ø & Lille Strandstræde 11, 1254 København K
Escape Rooms: 16 rum
Spillere: 2-96 spillere
Pris: Fra 1390 kr. per Escape Room inkl. 3 deltagere

Escape Room by Midgaard Event ligger i København, og byder på underholdende gådeløsninger. Når døren lukkes, begynder jeres mission, hvor I på kort tid skal samarbejde, løse de spændende gåder og opgaver for til sidst at komme ud af rummet. Det er Danmarks største udbyder af escape rooms på én lokation, hele 16 af slagsen på Østerbro plads til 96 personer på én gang, samt 2 rum i Nyhavn med plads til 12 personer.

I samme kategori

Amazing Space
Bagerier København - Andersen & Maillard
Efterårsferie - SMK
221157_Islands_Brygge_Havnebad_Astrid_Maria_Rasmussen

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
generator-copenhagen-playbar-7
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information