Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Gådeløsning på Assistens Kirkegård

Med Skyggens Notesbog drog vi afsted til Assistens Kirkegård, for at se nærmere på gådeløsning i det fri – eller Puzzle Walk – som konceptet også kaldes.

En spændende pakke

Vi modtog en fin æske med posten, hvor der med store bogstaver stod, at vi først måtte åbne den på lokationen, som i dette spil er på Assistens Kirkegård. Spændte læste vi lidt på forsiden i stedet – spillet handler om, at man skal finde H. C. Andersens forsvundne skygge. Mens man bevæger sig rundt på kirkegården med kortet, der medfølger i pakken, skal man én efter én finde de rigtige gravsteder. Når man når derhen, er der en fin historie om gravstedet, og herefter følger en mystisk og spændende gåde…

Skyggens Notesbog Puzzle Walk

Ny viden og god gåtur

Gennem Assistens Kirkegård blev vi både klogere og fik et par gode kilometer i benene. Spillet er virkelig gennemført, og gåderne var lige tilpas i sværhedsgrad – nogle er lidt sværere end andre, hvilket også gør spillet udfordrende, for lige som man tror, at nu har man regnet det ud, så skulle man alligevel tænke lidt mere.

H C Andersen på Assistens Kirkegård

Hvem kan spille spillet?

I dette spil anbefales 2 til 4 spillere, men man kan godt være lidt flere, hvis man skiftes lidt til at løse gåderne, holde kortet eller læse historierne højt. Jeg tror særligt, at det er et sjovt indslag til en teamwork-dag på kontoret eller en god og anderledes gåtur med venner og familie. Gåderne er for svære til at små børn kan løse dem, men de vil helt sikkert synes om historierne, der læses højt.

Vil du også prøve?

Lige nu har vi en konkurrence kørende på vores instagramprofil, hvor du kan vinde spillet. Spillet kan købes hos Institute of Wonder, og man kan vælge at få det sendt med posten eller afhente på en lokation tæt på spillets begyndelse. Husk at brug tagget #tipkbh på Instagram, så vi kan følge med, hvis du begiver dig ud på et Puzzle Walk!

I samme kategori

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
generator-copenhagen-playbar-7
K-benhavn-1
VesterbroStreetpartyHeader-01

Populære kategorier

Information