Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Guide: De 5 bedste udsalg til Black Friday 2015

Fredag d. 27 november løber Black Friday 2015 af staben. København kommer til at bugne af vanvittige tilbudsjægere, lækre discountvarer og et virvar af mennesker.

Få overblikket og shop amok til Black Friday 2015

For at reducere noget af den kaos der vil opstå, har vi hos tipKBH udviklet en guide over Black Fridays mest attraktive shoppingcentre og udsalg. Her vil du kunne læse om åbningstider, arrangementer, produkter, udsalg og meget mere.

Rødovre Centrum

I Rødovre Centrum er de klar til at sparke din Black Friday i gang på bedste manér. Her vil der være op til 70% rabat på udvalgte varer. Udover de gode tilbud vil de i delikatessegaden rykke butikkerne ud på gaden, så alle kunder kan blive ekstra forkælede. Delikatessegaden vil byde på forskellige smagsprøver, hvor man kan få stillet den lille sult ovenpå de mange, vanvittige tilbud. I Rødovre Centrum vil der også blive afholdt en række arrangementer på festpladsen. Her vil blandt andet Cisilia og Basim underholde de fremmødte tilbudsjægere. Cisilia spiller på pladsen kl. 20, hvor Basim går på kl. 22. Efter hver koncert vil der være “Meet and Greet”, hvor man kan møde kunsterne og få deres autograf. Black Friday i Rødovre Centrum varer fra 10-23.59.

Følg Rødovre Centrums Black Friday her

Fisketorvet

På Fisketorvet har de også sat et særskilt program sammen til Black Friday. Her åbner dørene allerede kl. 8 og lukker kl. 23.59. Her vil der også være besparelser på helt op til 70% samt et hav af aktiviteter hele dagen. Dagen igennem vil der være nissepiger til stede på plan 2, hvor de vil pakke gaver ind med et smil. På den måde slipper du for gaveindpakningen i butikkerne. På Fisketorvet vil der også være svævende artister hele dagen. De vil lave spektakulære og akrobatiske performances hele dagen, så tilbudsjægerne har noget sjovt at kigge på. Hvis du ikke kan overskue at have de mindste med på slæb hele dagen, så er der også råd for det. På Fisketorvet er der aktiviteter for børn hele dagen, hvor de blandt andet kan prøve lykken med Bertils fiskehjul på plan 2. Du kan også vinde 25.000 kr. til shopping på plan 1 ved det store juletræ. Her kan du deltage i konkurrencer hele dagen. Udover disse aktiviteter vil der også være mulighed for at vinde biografbilletter til CinemaxX. Du skal blot tage et billede fra Black Friday på Fisketorvet og uploade det på Instagram med hashtagget #fisketorvetjul15. Du kan også bruge hashtagget til at få printet dit billede og få det med hjem – helt gratis. Alle Fisketorvets tilbud til Black Friday offentliggøres d. 26. november kl. 8

Følg Fisketorvets program for Black Friday her

Lyngby Storcenter

I Lyngby Storcenter vil der også være et hav af tilbud til Black Friday. Der er kun meget få butikker, som ikke deltager i tilbuddene til Black Friday. Black Friday i storcentret starter kl. 10 og slutter kl. 22. Hvis du leder efter julegaver, en lille ting til dig selv eller andet, så er Lyngby Storcenters udgave af Black Friday hel ideel. Tilbuddene bliver offentliggjort torsdag d. 26. november, så du kan nå og danne dig et overblik inden jagten sætter ind. Der vil være fra 20-70% rabat på vareren i storcentret. Du kan læse mere om tilbuddene, som bliver lagt online her: http://www.lyngbystorcenter.dk/index.php/aktiviteter/black-friday.

Følg Black Friday i Lyngby Storcenter online på facebook her

Fields

I Fields er der også mulighed for at score nogle lækre tilbud til Black Friday. I Fields starter de deres virvar af tilbud kl. 8 og lukker igen kl. 24, så der skulle være rig mulighed for at lave en god handel. Udover de gode tilbud vil der i Fields også være en række arrangementer og aktiviteter. Der vil også være mulighed for at deltage i konkurrencer hele dagen, hvor der vil være fede præmier. I Fields løfter de allerede sløret for nogle af deres tilbud onsdag d. 25. november, så man kan målrette sin shopping (se Fields.dk, hvor tilbuddene løbende vil blive opdateret). Allerede nu har Fields annonceret, at der vil være rabatter op til 75%.

Følg Black Friday i Fields på facebook her

Frederiksbergcentret

Frederiksbergcentret er blevet kåret til Danmarks bedste shoppingcenter, og er helt klart et besøg værd til Black Friday. Centret har allerede nu annonceret rabatter på op til 75% på udvalgte varer. Fredag d. 27. november slår Frederiksbergcentret dørene op til dette års Black Friday kl. 10, og lukker igen kl. 22. Hvis du ønsker at få et afbræk fra den hektiske tilbudsjagt, er der også råd for det. Fra 18-23 vil der være mulighed for at nyde de afslappende toner i form af Afro-Caribian live musik på plan 3 og ved indgang Falkoner alle. Der vil være kunstnere som GEOVAN E AMIGO, EDDIE LOUDERNES, ELIEL & SENHORES og MISS YAZMIN, så der skulle være rig mulighed for at slå sig løs på ægte latino-manér. Tilbuddene i Frederiksbergcentret bliver offentliggjort på deres hjemmeside (http://frbc-shopping.dk/aktuelt/black-friday/) onsdag d. 25. november kl. 15.

Følg Frederiksbergcentret på facebook her

I samme kategori

Amazing Space
Bagerier København - Andersen & Maillard
Efterårsferie - SMK
Escape Room - City escape

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
VesterbroStreetpartyHeader-01
K-benhavn-1
generator-copenhagen-playbar-7

Populære kategorier

Information