5 cocktailbarer i København

Vil du gerne invitere kæresten eller vennerne med ud på en lækker cocktailbar, men du ved egentligt ikke helt, hvor I skal gå hen? København emmer af cocktailbarer, så det er rig mulighed for at finde et godt sted. Vi kommer med et bud på 5 cocktailbarer, som du bare må besøge (eller genbesøge)!

Selvom København ofte er kendt for sine mange mikro-bryggerier med specialøl, så er der begyndt at poppe flere og flere cocktailbarer op rundt omkring i byen. Du kan finde små skjulte oaser, barer med unikke atmosfære eller steder som du bare ikke vil gå fra igen. Der er noget til enhver smag!

Ruby – Internationalt anerkendt

Cocktailbar København
Ruby

Hvor: Nybrogade 10, 1203 København K

Hvis du er til en helt særlig stemning og kvalitets cocktails af en anden verden, så er Ruby stedet for dig. Ruby har siden 2007 holdt til i et gammelt byhus fra 1740’erne på Nybrogade. Baren er indrettet med en moderne skandinavisk stil og en mørkere lounge bagerst. Om du er 20 eller 50 år spiller ingen rolle her – så længe du er til kvalitets cocktails og hyggelig stemning. Rygtet om denne unikke bar er også nået ud i verdenen, hvor Ruby har fået flere internationale normineringer og priser.

Desuden står ejerne af Ruby også bag søsterbaren Lidkoeb, som ligger på Vestebro og har den samme hyggelige stemning – dog med en tand højere musik!

Læs mere om Ruby her.

Læs mere om Lidkoeb her.

Bæst cocktailbar – 2 ens for 100 kr.

Hvor: Klosterstræde 23, 1157 København

Bæst cocktailbar er placeret i hjertet af København. Det er en lille, intim cocktailbar, hvor du er garanteret en både hyggelig og festlig aften med kæresten eller vennerne. Den rå indretning suppleres af de elegante cocktails, som du bare må prøve. Der er run på, når de afholder happy hour med 2 identiske signatur cocktails fra kl 18-22 for kun 100 kr. Hvis du er ekstra tørstig, har du endda mulighed for at bestille enten 1 liter eller hele 4 liter af din yndlings cocktail.

Læs mere her.

Pulp – ”People need a place to go”

Hvor: Sankt Hans Torv 3, 2200 København N

”People need a place to go” – sådan lyder Pulps motto og her er deres cocktailbar et godt sted at gå hen! På det populære Sankt Hans Torv på Nørrebro finder man Pulp, som drives af to dygtige bartendere. En relativ nyåbnet cocktailbar som i den grad er besøget værd, da de har lækre cocktails og en helt unik atmosfære. Kom i god til da cocktailbaren altid er fyldt – men til gengæld er det ventetiden værd!

Læs mere her.

Citizen – Cocktails og comedy

Cocktailbar København
Citizen

Hvor: Valkendorfsgade 22, 1151 København

Citizen er meget mere end blot en fantastisk cocktailbar! Stedet er nemlig både en cocktailbar og en Comedy Club. Ja, du læste rigtigt – Comedy Club. Hver tirsdag og onsdag slår de dørene op for komikere, nye som erfarne, der optræder for dig og dine venner. Det bedste af det hele er, at det er helt gratis! Det eneste du skal gøre, er at forudbestille en cocktail. Deres cocktail er eksotiske, smukke og forfriskende og bartenderne er altid i godt humør. De har klassiske cocktails med et twist, som gør oplevelsen mindeværdig!

Læs mere her.

Dahl & Dahl – Cocktails og tapas

Cocktailbar København
Dahl & Dahl

Hvor: Dronningens Tværgade 6, 1302 København K

Det bornholmske tvillingepar Katja Dahl og Mick Dahl står bag cocktail- og tapasbaren Dahl & Dahl. Udover lækre kvalitets cocktail til enhver smag tilbyder baren bornholmske specialiteter i diverse tapas anretninger. Den bornholmske charme er helt unikt for baren, som bare må opleves! Du kan desuden få 2 ens cocktails for 140 kr. samt tapas til en god pris!

Læs mere her.

Cheers!

I samme kategori

manon-1
dali-1272141_640
ice
fars-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

manon-1
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled
cover2
VesterbroStreetpartyHeader-01

Forsiden netop nu

manon-1
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn
Spisesteder nye

Mest læste

Det sker i København

cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn
Påskefrokost i København

Mad og drikke

manon-1
ice
fars-1
Spisesteder nye

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides