City singler holder 10 års jubilæum

Er du til sjofel humor, der lige er en tand under bæltestedet, og mangler du noget at lave med din veninde, mor eller måske hvis du er modig, din kæreste, så skynd dig forbi Glassalen i Tivoli!

I dag og i morgen kan I nemlig opleve City Singler – Gammel vin på nye tasker – et jubilæumsshow, hvor man er underholdt fra start til slut, ligesom i de gamle dage. At Trine Gadeberg, Kaya Brüel og Anne Sofie Espersen er blevet 10 år ældre er ikke til at se når de danser og synger i flotte røde pallietdragter. De ekstra år på bagen illustreres i stedet i humoren, der er lige tilpas under bæltestedet og helt up-to-date. Showet består både af små sjove videoklip, hvor den rygskadede City-Single Anne Louise Hassing også optræder, men primært af sjove sketch på scenen, hvor de skiftevis optræder sammen og hver for sig.

Humor under bæltestedet

Det er virkelig et godt grin og måske en lidt sjovere mulighed for at få åbnet op for problemer med sexlivet efter børn. Det er simpelthen for sjovt til at lade være!

Showet foregår i Tivoli i Glassalen, og du skal være hurtig med at købe billetter, hvis du vil ind og se showet. Du kan jo passende kombinere aftenen med en lille gåtur i Tivoli, inden de lukker for at forberede Halloween sæsonen.

I samme kategori

SDU-2-2
Stig-Rossen-Julekoncert
kultur
candle-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

IMG_9581
lagkagehuset-1
144A1538-1400x840-2
Padel-tennis-bat-test-54-

Forsiden netop nu

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Design uden navn
Poolen i Spectrum Wellness i København
Dagen derpå
champagne-1
Aire-1
-bleskiver

Mest læste

Det sker i København

VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København
lucia-1

Mad og drikke

Design uden navn
champagne-1
gro-1
gl-gggg

Kultur og kunst

SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280
custom1

Instagram Feed

Vores bedste guides