Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

MAD Cooperativet i hjertet af København

På Københavns Hovedbanegård ligger den fornyligt lancerede butik MAD Cooperativet. Her huser de blandt andet en slagter, et tv-studie, en cafe og masser af retter til at tage med på farten.

Mad med mere hos MAD Cooperativet

Det er det velkendte mærke Coop, der står bag opsætningen af den multifunktionelle butik, der kombinerer de bedste varer fra alle deres egne butikker. Her kan man hver dag fra kl.06.00-22.00 få skåret kød af slagteren og hente sit yndlingsbrød fra Meyers bageri. Der er gadekøkken og et utælleligt antal daglig- og specialvare fra Irma, SuperBrugsen, Kvickly og Dagli’Brugsen.

Det er et farverigt og velorganiseret univers, der møder en, når man går ned gennem den store søjlehal og lægger øjnene på den 30 meter lange disk. Her er der nemlig linet op med alt fra ost og pølse til kaffe og kager. Derudover er der rig mulighed for at tage mad med på farten, da de mange kølemontre rundt omkring i butikken bugner af velsmagende salater og sandwicher.

Coop formår med den gode smag og brugen af lokale råvarer at skabe et mødested for mad og mennesker. De har sørget for god service i form af gratis opfyldning af vand, og en grøntsags slagter der både skyller og snitter ens nyindkøbte varer, så de er klar til at spise – derved er der også rig mulighed for at være sund på farten.

MAD cooperativet

Foto: webshop.coop.dk

Go’ Appetit og madglade mennesker

Et andet koncept der har beliggenhed i MAD Cooperativet, er når kokken Claus Holm og ernæringsekspert Christian Bitz indtager det åbne køkken, som er placeret midt i butikken. Herfra sender TV2 madprogrammet ’’Go’ Appetit’’, som giver dig masser af inspiration til lækre og nemme retter. Rammer man det rigtige tidspunkt, kan man endda få en smagsprøve, på en af de mange opskrifter de to madglade mennesker kaster sig ud i.

Så hvis du længdes efter et sted hvor gode varer, mad på farten og smagsoplevelsen er i højsædet så tag et smut forbi MAD Cooperativet på Hovedbanegården. Her vil du helt sikkert blive fristet, af de mange delikatesser og madglæder, der fylder de mange montre ned gennem butikken.

I samme kategori

376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
generator-copenhagen-playbar-7
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information