En kaffebar med et budskab om at byen skal have plads til alle, og en ambition om at enhver skal have råd til at gå på cafe. Derfor har nyåbnede Kaffix allerede gjort stort indtryk på de mange københavnere!

Kaffebar med kronede dage

Anmeldelserne og billederne med en beskrivelse af Københavns nyeste skud på cafe-stammen har allerede floreret i en lind strøm på de sociale medier siden åbningen. Det er da også med god grund, da alt på menuen står til sølle 12 kroner, hvilket er noget der går direkte i de kaffe-glade Københavneres hjerter.

Kaffe i København

Kaffix byder både på sandwich-snacks og sodavand samt et velsmagende stykke kage til at akkompagnere den håndbryggede kaffe. Alt sammen til en pris der er til at betale, og et koncept der endnu ikke er set i det københavnske bybillede. Måske appellerer det ikke til det største overskud på cafeens konto, men når budskabet er, at der skal være plads til alle, og at skabe nogle rammer hvor alle kan være med, er der vist ingen tvivl om, at Kaffix nok skal vise sig som værende populært.

Så næste gang kaffe-trængen melder sig, så slå et smut forbi Kaffix og nyd den dejlige stemning og det gode budskab.

Hjemmeside