Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Brunch i København: Her får du byens bedste brunch

Kaffe, bagværk, æg, bacon, müsli og en vaffel med sirup til den søde tand. Der er ikke meget, der slår en god gang brunch, er der vel? I København findes der efterhånden et enormt udvalg af restauranter og caféer, der serverer den elskede morgen/formiddags-spise, og det kan være svært at finde ud af, hvor man får den bedste af slagsen.

Vi har derfor lavet guiden til dig, der gerne vil have et overskueligt overblik over de bedste brunchsteder i København. Der er noget for enhver smag: Hvad end du er vegetar, fattig studerende eller luksusdyr.

Hvor spiser du den bedste brunch i København? Tip os meget gerne på tip@tipkbh.dk

Læs også: 10 instagram-venlige spisesteder i København

Granola – hyggelig weekendbrunch

brunch københavn
Instagram: @granolacafe

Den hyggelige restaurant og café, Granola, er et kæmpe hit blandt københavnere, når det kommer til en hyggelig weekendmorgen. I restaurantens hyggelige atmosfære kan du sætte tænderne i en let og luftig Pain au Chocolat, en mumset Egg Royale med laks eller gå “all-in” med deres morgenmadstallerken, som serveres over 2 severinger. Læs mere på deres hjemmeside.

Pris: 180 kr. for morgenmadstallerken
Adresse: Værnedamsvej 5, 1819 Frederiksberg C

The Union Kitchen – internationale brunch

Instagram: Theunionkitchen

The Union Kitchen byder på brunch fra hele verdenskortet. Her kan dine smagsløg både tage på tur til USA og mæske sig i amerikanske pandekager eller spise en lækker fransk croque madame. Du kan både vælge en brunchtallerken, hvor du smager på lidt forskelligt, eller du kan vælge en af deres større morgenmadsretter såsom deres fried chicken & waffles. Læs mere på deres hjemmeside. 

Pris: 215 kr. for en brunchtallerken
Adresse: Store Strandstræde 21, 1255 København K, Øster Farimagsgade 16A, 2100 København, Kystvejen 2, Terminal 2 Airside, 2770, Kastrup

Stefanos Mad og Kaffe – brunch du bliver mæt af

brunch københavn stefanos
Instagram: @stefanosmadogkaffe

For enden af Husumgade på hjørnet af Stefansgade midt på Nørrebro finder man den hyggelige, lille café Stefanos Mad og Kaffe. Her kan du både sidde inde i deres lille, hjemlige café eller udenfor på Stefansgade, hvis vejret er til det. Her kan du få klassisk brunch til gode priser. Stefanos har et brunchkort med en masse forskellige brunchretter, hvor du selv krydser af, hvilke du kunne tænke dig. SÅ du er garanteret alle dine yndlings brunchretter.

Pris: 3 retter 100 kr., 5 retter 150 kr., 7 retter 180 kr.
Adresse: Husumgade 50, 2200 København N

Polly – brunchretter til enhver smag

Instagram: Restaurantpollycph

Sving forbi Polly og prøv deres avocadomad, eggs royal eller yoghurt med granola. Skal det være ekstra fancy? Så disker Polly gerne op med en østers til brunchen. Eller kast dig ud i den arabiske/nordafrikanske brunchret shakshuka, som serveres med feta, pocheret æg & ristet surdejsbrød. Læs mere her.

Pris: Retter fra 35 kr. og opefter.
Adresse: Gammel Kongevej 96, 1850 Frederiksberg

Sidecar – den perfekte brunchbuffet

Instagram: Sidecar

Sidecar serverer en fremragende brunch, der egner sig perfekt til en weekend hvor du skal forkæle dig selv lidt ekstra. Lørdag og søndag disker de op med en brunchbuffet af højeste kvalitet. Og hvis du forbinder buffet med lidt halvlunken mad, der er gået hen og blevet koldt og kedeligt, så får du altså en positiv overraskelse på Sidecar – deres brunch er nemlig så smart, at det kun er de kolde varer som er på buffetbordet, og så bestiller du selv de varme retter fra køkkenet. Den perfekte buffetoplevelse i vores optik. Læs mere på deres hjemmeside.

Pris: 179 kr. for brunchanretning
Adresse: Skyttegade 5, 2200 København

Wulff & Konstali – brunch i små anretninger

brunch København
Instagram: @wulffogkonstali

Hos yderst instagram-venlige Wulff og Konstali, der ligger flere steder i København, sammensættes din overdådige og velsmagende brunch-menu af ingen andre end dig selv! Her køres nemlig ”sætte-kryds”-konceptet, hvor du vælger enten 5 eller 7 af de 22 lækre, små retter. Vi kan tale varmt for stort set det hele – men du må ikke gå glip af deres birkesvaffel, croque monsieur eller smoothie bowl! Læs mere her.

Pris: 5 retter for 145 kr eller 7 retter for 175 kr.
Adresse: Sankt Hans Torv 30 på Nørrebro, Isafjordsgade 10 på Islands Brygge, Lergravsvej 57 på Amager og i Waterfront i Hellerup.

Les Trois Cochons – franskinspireret brunch

Instagram: cofocodk

Midt på Værnedamsvej finder du den hyggelige pariserbistro Les Trois Cochons. Stedet er et oplagt sted at besøge, hvis du skal spise en lækker brunch. De serverer et stort udvalg af æg tilberedt på forskellige måder, og alt fra lækre salte til søde morgenretter. Læs mere her.

Pris: Retter fra 75 kr. og opefter
Adresse: Værnedamsvej 10, 1619 København

Seaside – hele verden i én brunch

Brunch. København
Seaside. Foto: Tobias Glud

Kunne du tænke dig at komme et smut til Asien eller Argentina denne weekend? Du kan faktisk nøjes med at at slå et smut forbi Nordre Toldbod i København og gå om bord i deres lækre brunch. Der er noget for alle og fra hele verden: Japansk omelet, breakfast tacos og bearnaise steak sandwich.

En klar anbefaling herfra er deres sprøde belgiske vaffel, som er serveret med røget friskost, citron, urter og feldsalat. Udover den lækre mad er udsigten også imponerende. Seaside er placeret i første parket til Københavns Havn. Her kan du læne dig tilbage og lade dig blive betaget af havet alt imens, du nyder en overdådig brunch.

Pris: Retterne koster fra 45 kr
Adresse: Nordre Toldbod 18-24, 1269 København K

Sokkelund Café og Brasserie – den klassiske brunch

brunch København
Instagram: @sokkelund

Sokkelund er Frederiksbergs klassiske og lokale Brasserie fra 1994. Her er atmosfæren imødekommende og hyggelig, kvaliteten altid i top, og så indeholder menuen nogle af byens absolut bedste brunch-menuer og retter! Derudover serverer Sokkelund også brunch-drinks, champagne og friske juices til maden, så du kan få en lille buzz på til croissanten. Brunchmenuen fås også i en vegetarisk version. Læs mere her.

Pris: 285 kr. for brunchmenu inkl. juice. Retter fra 59 kr.
Adresse: Smallegade 36, 2000 Frederiksberg

Far’s Dreng – den omskiftelige brunch

brunch københavn
Instagram: @fars.dreng

Hos den hippe vin-, mad- og kaffebarkæde, Far’s Dreng, ændrer morgenmadsmenuen sig ofte. Men intet ændrer sig så meget, at du ikke kan være sikker på en forrygende, instagram-venlig og lækker brunch når du slår vejen forbi en af deres restauranter. Vi taler gerne varmt for de hjemmelavede vafler med havtornssirup og bær, deres bananbrød med mascarpone og pistacie samt Sønnikes Signaturret, der består af ristet rugbrød med avocado og tomat samt økologisk vesterhavsost og spejlæg. Læs mere her.

Pris: Retter fra 50 kr.
Adresse: Ny Adelgade 71, 1104 København K; Rosengården 12, 1174 København K & Islands Brygge 79A, 2300 København S.

Café Livingstone – den nytænkende brunch

brunch københavn
Instagram: @cafelivingstone

Skal du starte dagen på den bedste måde, skal du helt klart starte den hos Café Livingstone! Her kan du indtage en lækker, nytænkende og moderne brunch á 5 eller 7 retter til udsigten af Søerne i København. Konceptet er ”kryds-af”-brunch, hvor du selv vælger din menu – du kan blandt andet sætte tænderne i squashpandekager med krydret ricottacreme, french toast med vaniljeskum og hasselnøddegranola eller ristet bacon med stegte champignoner og grønkål. Se hele menuen her.

Pris: 5 retter for 159 kr eller 7 retter for 199 kr
Adresse: Sortedam Dossering 81, 2100 København Ø

Mad og Kaffe – sammensæt selv din brunch-menu

brunch københavn
Instagram: @madogkaffe

De fleste københavnere har efterhånden fået øjnene op for den fantastiske brunch-pusher Mad og Kaffe. Her er kvalitet, smag og gode råvarer i højsædet og de fleste af retterne er helt og aldeles økologiske. Mad og Kaffe har også taget det populære ”kryds af”-koncept i brug – så hér bestemmer og sammensætter du også helt selv menuen. Vælg mellem blandt andet kyllingenuggets, citron- og birkeskage, varmrøget lakserilette og melonsalat. Læs mere og se hele menuen her.

Pris: 3 retter for 115 kr., 5 retter for 155 kr. eller 7 retter for 185 kr.
Adresse: Sønder Boulevard 68, 1720 København V, Godthåbsvej 45, 2000 Frederiksberg og Tyrolsgade 6, 2300 København S.

Ø12 – den eftertragtede brunch

brunch københavn
Instagram: @o12cph

Ø12 er endnu et eftertragtet brunch-spot i København! Her redefinerer de den klassiske brunch med smukke retter af højeste kvalitet. Det er ikke muligt at booke bord, og du skal derfor være heldig for at få en plads i weekenden på den populære café. De har et bredt udvalg af retter, og hvis du er ekstra sulten, kan du enten prøve deres Morgentallerken eller Ø12 Tallerken. Læs mere her.

Pris: 115 kr. for Morgentallerken eller 195 kr. for Ø12 Tallerken. Retter fra 75 kr.
Adresse: Øster Farimagsgade 12b, 2100 København Ø

Baryl – den farverige og veganske brunch

brunch København
Instagram: @baryl

Spiser du også lidt med øjnene? Så skal du tage forbi fantastiske Baryl til en gang brunch. Hér er der fokus på råvarer, håndværk og økologi, men især på de smukke og farverige anretninger! Smag på Morgen Baryl, Den Sultne Blogger, Avocado-maden eller Banditten. Er du til det grønne, veganske køkken, vil du elske Baryl: Her er det nemlig muligt at få vegansk cheesecake, risifrutti, sandwich eller en vegansk ‘bloggertallerken’. Læs mere på deres hjemmeside.

Pris: Retter fra 50 kr. til 159 kr.
Adresse: Århusgade 78, 2100 København Ø & Holger Danskes Vej 64, 2000 Frederiksberg

Café Bopa – budgetvenlig morgenbuffet

brunch københavn
Instagram: @cafebopa

Vil du undgå at få ondt i pengepungen, men stadig nyde en god brunch? Hos Cafe Bopa midt på hyggelige Bopa Plads kan du få morgenbuffet til bare 65 kr. i hverdagene! Er du mere til brunch i weekenderne, kan du også få brunchtallerken og anretninger hver dag fra kl. 10-16, der adskiller sig fra mange af de andre københavnske brunch-steder. Du kan blandt andet få en tallerken med croissant med skinke, koldskål og en bolle med gammel knas. Læs mere her.

Pris: 70 kr. for morgenbuffet. Retter fra 45 til 169 kr.
Adresse: Bopa Plads, Løgstørgade 8, 2100 København Ø

Café Pixie – det hyggelige brunch sted

Café Pixie brunch københavn
Instagram: @cafepixie

Lige ved siden af Café Bopa finder du Café Pixie, som udover at være et enormt hyggeligt drinks-sted også serverer forrygende morgenmad og brunch til gode priser. Vælg mellem de velsmagende retter som blandt andet lyder på avokadomad med hjemmebragt rugbrød og basilikums-mayonnaise, baguette med gammel knas-ost og rabarberkompot eller en ‘Lidt af det hele’ med ja, lidt af alt det gode! Læs mere på deres hjemmeside.

Pris: Retter fra 35 kr. til 145 kr.
Adresse: Løgstørgade 2, 2100 København Ø

Hotel Manon Les Suites – Københavns bedste brunch-buffet

brunch københavn
Instagram: @guldsmedenhotels

På toppen af København disker Hotel Manon Les Suites hver eneste dag op med en  velsmagende og overdådig morgenmadsbuffet. Den er (som alt andet på hotellet) 100 % økologisk og lækker! Buffeten, der blandt andet byder på laks, blødkogte æg og hjemmelavet granola, har også mange veganske alternativer som blandt andet chiagrød, hjemmelavede veganske croissanter og hindbærsnitter. Du behøver ikke være gæst på hotellet for at nyde deres morgenmad! Læs mere her.

Pris: 325 kr. pr. person (275 kr. ved forudbestilling)
Adresse: Gyldenløvesgade 19, 1600 København V

Nimb Brasserie – den luksuriøse brunch

Nimb københavn brunch
Instagram: @nimbcopenhagen

Nimb brasserie er et af de liiidt smådyre steder at nyde sin brunch – men kvaliteten og oplevelsen er helt sikkert også derefter! Hver weekend kan du nyde en helt vidunderlig og luksuriøs brunch bestående af tallerkenanretninger i 3 serveringer, der deles af alle ved bordet. I de hyggelige og smukke omgivelser bliver du blandt andet forkælet med charcuteri, hjemmebagt brød og wienerkager, 4 lune retter og søde sager fra Cakenhagen – derudover får du dejlig kaffe eller te, økologisk juice, lemonade samt et glas Nimb Blanc de Blancs. Læs mere her.

Pris: 545 kr. inkl. drikkevarer
Adresse: Bernstorffsgade 5, 1577 København V

Læs også: De bedste donuts i København

I samme kategori

419770014_782367777251954_7485136211664181059_n
376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
generator-copenhagen-playbar-7
Amazing Space

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

VesterbroStreetpartyHeader-01
Frisør København
419770014_782367777251954_7485136211664181059_n
cover-1468234847176-28606331216a

Populære kategorier

Information