Før var Absalon en kirke på Sønder Boulevard. Nu er Absalon Vesterbros nye folkehus. Her er fællesspisning, banko, loppemarkeder, yoga og nu også en lidt anerledes filmklub.

En filmklub med fire “underklubber”

For 50 kr. kan du blive medlem af Absalons Filmklub. Filmklubben har fire “underklubber”, som hver især har deres tema. Der er CINEMA&CACAO, Barselsfilm, Børnefilmklubben og CINEMA&COCKTAIL. CINEMA&CACAO kombinerer film og varm kakao, mens CINEMA&COCKTAIL kombinerer film og drinks inspireret af filmen. Til Barselsfilm er det okay at amme og at den lille græder og til Børnefilmklubben vises der film for hele familien.

Hold dig opdateret på Facebook

Som medlem af Absalons Filmklub kan du deltage i alle visningerne i “underklubberne”. De 50 kr. er for én sæson, som varer 2 måneder, hvor der vil blive vist omkring 30 film. Hvis du ønsker at blive medlem, skal du blot betale de 50 kr. i indgangen. På de forskellige Facebook begivenheder for “underklubberne” kan du holde dig opdateret med de kommende visninger.

Kommende visninger i Absalons filmklub

Børnefilmklubben viser de Brødrene Løvehjerte lørdag den 31. oktober kl. 12. Til Barselsfilm tirsdag den 17. november kl. 14 viser de Gøgereden. CINEMA&CACAO viser Butch Cassidy and the Sundance Kid (1969) fredag den 20.november kl. 20 og CINEMA&COCKTAIL viser The Big Lebowski serveret med white russians (selvfølgelig) lørdag den 21. november kl. 21.

Absalons hjemmeside kan du læse mere om filmklubben og deres andre aktiviteter. Absalon ligger på Sønder Boulevard 73, 1720 København V og har åbnet hver dag fra kl. 7 til 24.