Guide: 5 bedste frokostordninger til din virksomhed i København

Vi er så småt begyndt at bytte hjemmearbejdspladsen ud med kontoret. Og det betyder også et gensyn med frokostordningen og et frokostmåltid sammen med kollegerne. En lækker og nærende frokostordning sikrer dig den energi, som skal bruges til at få et godt stykke arbejde fra hånden. Men hvor finder du den bedste? Her får du vores guide til de 5 lækreste frokostordninger, som København lige nu byder på.

Meyers

Meyers på meyers.dk

Det er svært at komme uden om Meyers frokostordning. Med tre forskellige frokostkoncepter, tilbyder de en frokost til enhver smag og behov. Du kan vælge imellem buffet, vegetarisk frokost eller portionspakkede retter, og fællesnævneren for alle tre formater er sundhed, velsmag, økologi og bæredygtighed. Her er du sikret spændende nye smage og krydderier, og det er et frisk pust til det traditionelle frokostbord på arbejdet.

Pris: Fra 55 kr. kuverten

Gastro by Bøgh

Gastro by Bøgh på gastrobyboegh.dk

Hvis du er ude efter en sand restaurantoplevelse til frokost, så bør du kigge efter frokostfirmaet Gastro by Bøgh. Med erfaring fra Michelin restauranter, har de specialiseret sig i frokostordninger, der adskiller sig markant fra den traditionelle buffet. Fokus er i stedet finere madlavning med råvarer af høj kvalitet. Fx får du her hjemmepisket smør til dit brød, vagtler og spændende salater med sæsonens grøntsager. Menuen byder på nye og overraskende elementer hver dag, som tartar, poke bowls eller ravioli. Maden er æstetisk og smukt anrettet, og der er stadig plads til pålægget i buffeten.

Pris: Fra 65 kr. kuverten

Cofoco Food

Cofoco Food på cofocofood.dk

Er I mere til grøntsager end kød? Så er Cofocos frokostordning måske noget for jer. Det bygger nemlig på 80/20 princippet, så hovedvægten af ingredienserne kommer fra planteriget, suppleret med lækkert kød og store smage. Du skal ikke forvente den traditionelle buffet, men hver dag byder i stedet på et konceptuelt måltid. Fx en varmende og lækker chili sin carne med tre nærende salater og velsmagende dressinger.

Pris: Fra 57 kr. kuverten

Aaamans

Aamanns på aamanns.dk

Du kender måske Aamanns for deres smørrebrødsrestauranter i København, men nu kan du også nyde godt af deres velsmagende madlavning på arbejdet. Aamanns frokostordning er lavet fra bunden med 60-90% økologiske råvarer. Og ligesom restauranten så tager retterne udgangspunkt i det traditionelle danske køkken tilsat en moderne smagsmæssig overhaling. Frokostordningen består som udgangspunkt af to salater, pålæg, hjemmebagt brød og en varm ret. Her kan du glæde dig til en ny oplevelse hver dag fx smørrebrødsdagen, vegetardagen eller en anden temadag.

Pris: Kontakt dem for pris

Encke & Duers

Encke & Duers på Instagram

Er du på jagt efter en inspirerende og sund frokost? Så er den lille frokostforretning Encke & Duers et godt bud. Her får du sunde og kreative salater med delikat tilbehør som fx vegetar frikadeller, fisk og hjemmebagt brød. Her kan du se frem til at blive inspireret hver dag af nye farver og konsistenser fra økologiske råvarer og producenter. Fx grillet unghane med havsalt og rosmarin, fennikelsalat eller aubergine hummus med citron.

Pris: Kontakt dem for pris

I samme kategori

ice
fars-1
Spisesteder nye
Påskefrokost i København

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

teatermuseet-2
1280px-Amager_Strandpark_-_kite_surfers

Forsiden netop nu

jp-lockwood-x8wPMDqUH2w-unsplash
093ec459-4ee5-4b24-8d9e-7057eb1b60d0
cover-1468234847176-28606331216a
gokart
dali-1272141_640
ice
fars-1
April-K-benhavn

Mest læste

Det sker i København

cover-1468234847176-28606331216a
dali-1272141_640
April-K-benhavn
Påskefrokost i København

Mad og drikke

ice
fars-1
Spisesteder nye
Påskefrokost i København

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides