Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Oplev nærværende intimkoncerter i anderledes omgivelser

Danskerne skal ud og genopdage Danmark – og hvorfor ikke starte med København? Det er en by, alle kender, men som ingen af os rigtig kender. Der er uendeligt mange små sidegader, smukke bygninger og grønne områder i København, som vi aldrig får set, fordi vi ikke giver os tiden til at udforske byen.

Det giver Low-fi mulighed for med deres koncept, hvor danskere åbner op for deres hjem, hvor de kan være vært for intimkoncerter og selv afholde mini-koncerter.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er P1060462100720-1024x545.jpg

Hvordan kan min ferie i København blive rig på nye oplevelser?

Hvis du elsker musik, har du muligheden for at opleve livemusik på en helt ny måde gennem Low-Fi. Næsten 500 musikere er til at finde på deres hjemmeside og står mere end klar til at optræde med original musik i anderledes omgivelser; nemlig hjemme hos københavnerne.

Denne sommer bliver én vi sent vil glemme. En sommer med fokus på at genopdage og udforske, hvad vi kalder “hjemme”. Ved at bringe dedikerede musikere og musikinteresserede sammen, kan vi skabe lokale oplevelser, hvor nærvær er i centrum. Det sker ved at vi i fællesskab skal prioritere at være tilstede i nuet og dele vores musikoplevelser med andre musikinteresserede. Det er et koncept som har eksisteret, siden før den verdensomspændte krise tog til. Men det er blevet den helt store 2020-trend netop på grund af coronavirussen.

Gennem Low-Fi kan man denne sommer skabe koncertoplevelser for venner, familie og andre som elsker musik.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er IMG_20200611_205002_789-1024x1024.jpg

Hvilken musik kan jeg opleve?

Ida Durand de France Egede der er presse og kommunikations ansvarlig i Low-fi udtaler; “Vi brænder for originalitet, og derfor er en del af vores DNA, at alle musikerne optræder med deres egen, originale musik. På den måde kan musikerne dele deres passion og hårde arbejde med musikelskere, og både værter og publikum kan opleve ny og anderledes musik.”

Bare i august kan du opleve otte intimkoncerter i København og omegn.

Du kan fx opleve Cichosz, når hun giver koncert i Ishøj. Med sin velourbløde stemme og et Farfisa-orgel skaber Cichosz en helt unik bodega-stemning. Hun synger om jagten på kærligheden, når man er en kvinde over 35 år.

Du kan også opleve dream-pop-americana duoen JØRCK. De vil få dig til at tvivle på, hvad der er virkeligt, og hvad der er drøm. De folder sig ud og giver koncert på parkeringspladsen ved Low-Fi, som en del af sommerens Street Sessions.

Kalif er den helt rigtige at opleve, hvis man er til hip hop og R’n’B. Hans kunst afspejler tydeligt hans multidimensionelle identitet, der bærer præg af både en somalisk og dansk baggrund.

Find intimkoncerter i nærheden af dig eller i den anden ende af København her. Du kan også arrangere og afholde din egen koncert gennem Low-Fi, eller blive inspireret af vores andre tips til København her.

I samme kategori

smk
Stig-Rossen-Julekoncert
candle-1
byhaven-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
VesterbroStreetpartyHeader-01
microphone-3989881_1920
67107472_10157221515909933_1817492621929480192_n

Populære kategorier

Information