Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Overrask din mor på Mors Dag: 6 hyggelige oplevelser i København

På søndag d. 9. maj er det Mors Dag, og hvilken bedre anledning til at fejre og forkæle dén kvinde, der har skænket dig intet mindre end livet! Vil du overraske din kære mor med en sjov og hyggelig oplevelse i stedet for en buket blomster, er du kommet til det helt rette sted: Her får du 6 gode bud på oplevelser i København, som du kan forære din mor på Mors Dag.

Flødebollekursus

Flødebollerne fra Social Foodies er kåret til Københavns bedste af både Yelp og Copenhagen Food. Skal du og “mutti” selv prøve kræfter med at lave flødeboller, skal I naturligvis lære det fra de bedste! Social Foodies inviterer til sjove flødebollekurser, hvor I på 1 time får lavet 5 store og 5 små flødeboller, som I kan nyde sammen bagefter. Alting smager bare lidt bedre, når man har lavet det selv, ikke?

Adresse: Bernstorffsgade 5, København V & Gl. Kongevej 115, Frederiksberg
Pris: 349 kr. pr. person

Ridetur for 2

Giv mor en oplevelse hun aldrig vil glemme og invitér hende på en fantastisk og hyggelig ridetur langs skov og strand hos Amagervoksenridetur. Her er det bare jer to og en guide, som sikrer at alt foregår efter jeres ønsker, behov og tempo. Det er ikke et problem, hvis mor aldrig har siddet på en hest før: Her er I i helt og aldeles trygge hænder!

Adresse: Kongelundsvej 589, 2791 Dragør
Pris: 1 time 695kr, 1,5 time 995kr, 2 timer 1295kr

Brunch ved søerne

Skal du rigtig forkæle din mor, inviterer du hende på gåtur om søerne efterfulgt af en lækker brunch “with a view”! Café Livingstone langs søerne har det hele: Her kan I spise både ude og inde, og så stykker I selv jeres brunch sammen, ved at vælge enten fem eller syv små retter. Vælg mellem de mere “klassiske” brunch-elementer, eller varianter som spinatpandekager med limesmør, marokkanske pølser eller en smoothiebowl med chia. Mums!

Adresse: Sortedam Dossering 81, København Ø
Pris: 5 retter for 139,- og 7 retter for 169,-

Flydeterapi

Trænger din mor til at sænke skuldrene, til ro og afslapning? Så er en session ‘flydeterapi’ hos Copenhagen Floating en virkelig god og kærlig gave. Floating lader en person flyde ubesværet i varmt, saltholdigt vand, der skulle tillade en følelse af fuldkommen vægtløshed. Formålet er at udelukke al udefrakommende stimuli for en stund og altså give kroppen en lille, fortjent pause.

Adresse: Rømersgade 25, Kld Tv, 1362 København
Pris: 600 kr. for en times float-terapi

Lav selv smykker

Vil du give din mor en rigtig personlig gave, kan du selv droppe ind hos Café SMYKBAR på Frederiksberg og lave et unikt kvalitetssmykke til hende. Men er ‘mutter’ selv den kreative type, vil hun uden tvivl sætte pris på, at I tager forbi den hyggelige café sammen enten til walk-in, eller på en smykke-workshop. Vælg mellem at lave et armbånd, en halskæde, øreringe eller en ankelkæde: Det er kun fantasien, der sætter grænser!

Adresse: Gammel Kongevej 152A, Frederiksberg C
Pris: Walk-in smykker fra 149 kr., workshops fra 349 kr.

MOR-udstilling

På kunstmuseet Louisiana i Humlebæk er forårets helt store særudstilling ganske oplagt: Den handler nemlig om moder-figuren, moderskabet, moderen. Vil du overraske din egen mor med et kulturelt besøg på en interessant og særdeles anmelderrost udstilling, så vil en entrébillet til Louisiana og en kage og kaffe i caféen bagefter være en jævnt god idé!

Adresse: Gl Strandvej 13, 3050 Humlebæk
Pris: Voksen 145 kr., studerende 125 kr.

Husk at reservere timeslot for ankomst til museet.

I samme kategori

generator-copenhagen-playbar-7
Amazing Space
donuts-2969490_1280
Frisør København

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Pub-quiz

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
Pub-quiz