Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Planlægger du polterabend? Her er de bedste aktiviteter

Står du midt i planlægningen af en polterabend, eller skal du i gang senere på året? Så har vi her samlet vores bud på nogle aktiviteter, der kan være med til at skabe en uforglemmelig dag for bruden eller gommen.

 

1. Kongelunden Paintball

På sådan en liste kan man ikke komme udenom den helt store polterabend-klassiker: Paintball. Til paintball kan du virkelig få gang i gæsternes konkurrencegen, når de konkurrer i hold mod hinanden. Kongelunden hjælper jer med at sammensætte det helt rigtige program, og udover paintball kan I også prøve kræfter med deres surfboard simulator, sweeper og rodeotyr.

Læs mere her.

 

Foto: Kongelunden Paintball

 

2. Escape Room

Hvilken bedre måde at ryste folk sammen end ved at opklare et mysterie? Escape Rooms er en sjov og anderledes oplevelse til polterabend, og hos escaperoom.dk har de en lang række af escape rooms du kan booke i forbindelse med polterabend. Skal den lige have lidt ekstra, kan du også tilkøbe en forplejningspakke med frit forbrug af øl/vand samt frugtkurv, chips og peanuts – eller bobler i forskellige prisklasser.

Læs mere her.

 

Foto: Escape.dk

 

3. Gokart

Racehall har intet mindre end verdens største gokartbane, og er et oplagt sted at besøge, hvis bruden eller gommen kan lide, at der er fart over feltet. Desuden er det altid sjovt at konkurrere mod sine venner og se hvem der kan komme hurtigst over målstregen. Hvis I har en hel dag planlagt, kan I med fordel lægge gokartdelen som noget af det første, da man selvfølgelig skal være ædru i køretøjerne.

Læs mere her.

 

Foto: Racehall

 

4. Creative Space

Hvis bruden eller gommen er kreativ, er Creative Spaces keramikmaling et oplagt bud på en polterabendaktivitet. Creative Space tilbyder en partyløsning, som er oplagt til polterabend. I vælger på forhånd keramikken, som I vil male, og på selve dagen skal I bare møde op og hygge jer. Undervejs bliver I budt på et glas vin.

Læs mere her.

 

Foto: Creative Space

 

5. Indspil en sang

Har bruden eller gommen sans for musik – eller måske det stik modsatte – så kan det være en sjov idé at indspille en sang som en del af polterabenden. Det kan I gøre hos indspilensang.dk, som blandt andet holder til i København. De stiller heldigvis ikke krav til, at I skal lyde godt.

Læs mere her.

 

 

6. Sushikursus

Et sushikursus er både sjovt, lærerigt og ikke mindst mega lækkert. Derudover er det en god måde at ryste gæsterne sammen, da det kræver at man kan samarbejde. Letz Sushi tilbyder sushikurser for op til 30 personer, og det kan både foregå på en at Letz Sushis restauranter eller hjemme hos dig selv eller bruden/gommen.

Læs mere her.

 

Foto: Letz Sushi

 

7. Cocktailkursus

Med masser af gode drinks kan en polterabend sjældent gå helt galt. Hos Monkeybar får I redskaberne til at lave nogle helt igennem lækre drinks, som I selvfølgelig selv skal drikke efterfølgende. I kan enten vælge at tage cocktailkurset i deres showroom i centrum af København eller hjemme hos jer selv.

Læs mere her.

 

Foto: Monkeybar.dk

 

I samme kategori

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
L16_HDMS_Absalon_-_20070902

Forsiden netop nu

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
marcela-laskoski-YrtFlrLo2DQ-unsplash
Amazing Space
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Frisør København

Mest læste

Det sker i København

dsc7699
Dining Six. Cinco
ROJA_1920x1080-2-1
Copenhagen Light Festival

Mad og drikke

Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen
fars-1

Kultur og kunst

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Annoncørbetalt

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides

generator-copenhagen-playbar-7
dsc7699
Frisør København
L16_HDMS_Absalon_-_20070902