Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Rosé-kanalrundfart i København

tipKBH-holdet har været til sensommerfest. En af ‘aktiviteterne’ var en tur i en af Hey Captains sejlbåde til en rosé-kanalrundfart!

Turen startede lige ved siden af Inderhavnsbroen på Nyhavn siden. Der var lidt ventetid på grund af øget aktivitet i havnen på dagen. Men som et plaster på såret fik vi et glas rosé mens vi stod og ventede. Personalet sørgede hele tiden for at vi vidste, hvad der foregik så vi ikke stod og blev irriteret over ventetiden.

Da båden kom blev vi alle hjulpet ombord. Selve båden er praktisk indrettet med et langt bord i forenden af båden. I midten af bordet er der en fordybning, så der kan stå lidt øl og vin, således det ikke vælter rundt i tilfælde af bølgegang. Både øl og rosé var dejligt kolde og der var tilpas til at alle kunne få et par glas undervejs så man ikke tørstede.

Drikkevarer, sol og musik

Angående bølgegang så var det ikke noget vi blev nærmere påvirket af selvom havnebussen sejlede forbi flere gange. Siddepladserne er gode og der er ekstra tæpper i tilfælde af køligt vejr. Hvilket vi dog ikke var berørt af. Solen skinnede af flere omgange og dannede skønne rammer om turen. Dette blev støttet op af musik fra højtalere, som spillede under turen. Kaptajnen var så flink at lade os styre musikken, så vi selv kunne sætte stemningen for det. En fin detalje, som man ikke skal undervurdere når man sidder og hygger sig – lidt baggrundsmusik skal der til.

På grund af en smule bølgegang i havnen på dagen var der en smule vand, som sprøjtede op fra forenden af båden. Men det krævede kun et stop på to minutter og så var der slået et læsejl op i forenden, som holdt vind og vejr ude af båden. Det tog en smule af udsigten fremadrettet, men der var stadig masser af udsyn til siderne og resten af havnen.

Kaptajn med overblik og viden

Kaptajnen fortalte løbende omkring, hvad vi så i havnen når vi kom forbi Operaen, Den Lille Havfrue, Christianshavn og andre seværdigheder, som Københavns Havn byder på. Han holdt sig kun til at fortælle om de vigtigste ting, gøre det kort og stille lidt spørgsmål løbende så vi blev inddraget i turen. Det var let at stille ham spørgsmål og de blev besvaret med det samme. Han spurgte også om der var noget specifikt vi ville se i havnen. Det er ret fedt, hvis man nu har et område i havnen, som man har et specielt forhold til eller måske bare gerne vil se noget andet end de typiske attraktioner. Kaptajnen krydrede det også med små fun-facts – men dem vil vi ikke afsløre her, dem må i selv høre på båden.

Vi blev sat af igen ved Nyhavn, men vi fik at vide det var muligt, at blive sat af andre steder i havnen, hvis det passede os bedre. Dejlig fleksibel ordning, som gør Hey Captain kan bruges til oplevelsestur. Men også som transport fra A til B. Kaptajnen fortalte bl.a. om en brud der skulle sejles hen til vielsen, som foregik på kajen.

Alt i alt er Hey Captain en rigtig god måde at kombinere en tur rundt i Københavns Havn. Det er dejligt afslappende med socialt, hygge og fornøjelse. Der er lidt godt til ganen undervejs og man har mulighed for at spørge nærmere ind til havnen end man normalt vil kunne gøre.

I samme kategori

photo-1544213456-bc37cb97df74
Efterårsferie - SMK
Det sker i oktober
DinnerDays-4

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Frisør København
DSC_4778
cover-2
K-benhavn-1

Populære kategorier

Information