Søg
Close this search box.
Søg
Close this search box.

Sådan har du ikke fået cocktails før

Annonce:

Hvis der er noget, man godt kunne bruge i de kolde vintermåneder, er det at kunne komme lidt væk fra mørket og helst gerne sidde på en solskinsø og drikke cocktails. Men faktisk kan du få noget, der er næsten ligeså godt – nemlig en 10-retters tasting menu med cocktails på restaurant CO-MA i hjertet af København.

Charme, varme og nye smage

Allerede fra man træder ind af døren kan man fornemme varmen i Madsalen. Der er skruet op for hyggen med stearinlys ved bordene og der er et varmt, dæmpet lys i lokalet. Ved bordet bliver man mødt af kompetente tjenere, der kender alle detaljer om både maden du får at spise, men også de lækre cocktails – og lad os lige tale lidt om sidstnævnte. Har du måske nogensinde fået en cocktail med chili eller basilikum? Det havde jeg i hvert fald ikke, men det var en helt ny verden, der ramte mine smagsløg. Jeg skal da lige love for, at de blev glade. Cocktailsne blev serveret ikke bare smagskoordineret med retten foran dig, men også farvekoordineret. Der er virkelig tænkt over det hele på CO-MA.

Løgtærte med fransk gedeost og kalvetatar med tabasco. Den føromtalte chili-cocktail, der passede perfekt til tataren.

CO-MA, der i øvrigt står for COcktails og MAd, er et madkoncept med stolte franske traditioner og ærlige nordiske råvarer. Men det er også mere end det – for det ligeså meget deres cocktails, man tager herhen for, og ikke kun den lækre mad. Det er nytænkende og kreativt, og der bliver kræset for alle sanser.

Kammusling med hvidløg, mandler og persille samt brandade af saltet torsk.

Det er muligt både at bestille fra den almindelige a la carte menu, men det kan virkelig godt betale sig at vælge tasting-menuen med cocktails. Denne menu koster 550 kr pr. person og I kan trille hjem derfra, da man virkelig bliver mæt. Du skal lige afgøre med dig selv og din bordherre/dame om I skal videre i byen eller på hovedet i seng. Når I er blevet enige om det, kan I vælge enten 3 cocktails til 250 kroner eller 5 cocktails til 375 kroner. Men måske bliver det svært “kun” at vælge 3, da der er så mange lækre at vælge i mellem!

Jeg bliver helt fristet!

… og det forstår jeg godt! Har du lyst til at møde de kompetente tjenere og smage denne lækre menu. Du kan du bestille bord og læse mere lige her. Jeg lover, at du ikke vil fortryde det, og at pengene er godt givet ud.

I samme kategori

376238190_808006597999396_7336191843688346866_n
Dining Six. Cinco
donuts-2969490_1280
Ramen

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

16501360730_6670fa0fea_b
IMG_4447

Populære kategorier

Information