Riddlehouse: Originale Escape Rooms i København

Artiklen er skrevet i samarbejde med Riddlehouse

Fantasifulde rum, hemmelige døre, skjulte spor, magi, mysterier og hjernevridende gåder og opgaver. Dette er opskriften på Riddlehouse!

Riddlehouse har i alt 9 vidt forskellige Escape Rooms fordelt i Køge, Roskilde og København. Centralt i København finder man hele 4 Escape Rooms med forskellige temaer og historier til enhver smag. Det er den perfekte sommeraktivitet for venner som familie!

Escape room københavn

Escape Rooms

Escape Rooms, som vi kender det i dag, er en videreudvikling af det japanske videospil “Crimson Room” fra 2004. Escape Rooms er i de senere år dukket op rundt omkring i Danmark, og de er selvfølgelig også landet i København. Måske kender du kun til Escape Rooms ved navn og ved, at det handler om, at man bliver “låst inde” i et rum, skal løse nogle gåder og på afgrænset tid finde vejen ud. Men Escape Rooms er meget mere end blot gåder, der skal løses.

Hos Riddlehouse er Escape Rooms en social oplevelse, hvor samarbejde, kommunikation og kreativitet er nøglen til succes. Her kæmper man mellem 2-8 personer om at løse gåderne, opklare msyterierne og finde vejen ud, inden det er for sent. Om man er til et eksotisk og spændende eventyr i junglen efter “Pablo Escobar”, vil løse en klassisk krimigåde i “The Last Passenger”, være politi og finde seriemorderen i “Seven” eller til et gys i “The Ring”, hvor der som ét af de eneste steder i Danmark befinder sig en live-performer i rummet – måske du møder én i mørket? Hos Riddlehouse er der noget for enhver smag! Mange af rummene er baseret på film eller bøger, men det kræver ingen særlig baggrundsviden for at være med. Du kan læse meget mere om de forskellige rum her.

escape room københavn

For alle

Riddlehouse Escape Rooms er en sjov og social aktivitet for alle. Det kan være en sjov dag med vennerne, hvor samarbejde bliver sat på prøve, og man lærer om sine venners styrker og svagheder. Det kan være en familieaktivitet for den nære familie, hvor de hverdagslige roller og familiedynamikker udfordres – er det mor, far eller børnene, der løser gåderne først?
Det er også den perfekte aktivitet til en fødselsdagfejring eller anden form for fejring, hvis I ønsker en aktiv dag, hvor I helt sikkert bliver udfordret og overrasket! Ofte dukker der skjulte talenter op, og det er umuligt at forudse, hvad der sker, eller hvordan folk agerer.
Der er både familievenlige rum, der egner sig godt til familier eller til dem, der skal have deres første oplevelse i et Escape Room og rum til et mere voksent publikum. Historierne, sværhedsgraden og uhyggen er forskellig alt efter, hvilket rum og oplevelser I ønsker. Hvis man søger skræmmende oplevelser, gys og uhygge, så er det også muligt, når en live-performer sikrer uhyggen i mørket. I kan altid kontakte Riddlehouse og få hjælp til, hvilket rum der vil skabe den bedste oplevelse for jer. Riddlehouse byder på spændende udfordinger og medrivende historier for alle!

Sociale medier

Hop ind og følg med på Facebook, Instagram og TikTok.

Praktisk

Adresse (København): Gothersgade 35 1. sal, 1123 København K

Åbningstider (København):
Mandag-torsdag: kl 09:00 – 21:00
Fredag: kl 09:00 – 23:00
Lørdag: kl 10:00 – 22:00
Søndag: kl 10:00 – 18:00

Pris: fra 166 kr. pr. person

I samme kategori

Escape Room - City escape
Det sker i september - golden days
mad-1
221157_Islands_Brygge_Havnebad_Astrid_Maria_Rasmussen

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

Ølbarer - Brus
Billede 1
Escape Room - City escape
Logo-af-Matilde-Digmann

Forsiden netop nu

Billede 1
Ølbarer - Brus
MØR (4)
Escape Room - City escape
Det sker i september - golden days
premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
Drinksene på den nye rooftop er opkaldt efter byens tage og bygninger i København.
Skærmbillede 2023-08-16 kl. 14.18

Mest læste

Det sker i København

Det sker i september - golden days
mad-1
cover-3
cover-2

Mad og drikke

Ølbarer - Brus
MØR (4)
premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
photo-1511795267602-0424436b99c5

Kultur og kunst

premium_photo-1683121269108-1bd195cd18cf
smk
SDU-2-2
kultur

Instagram Feed

This error message is only visible to WordPress admins
There has been a problem with your Instagram Feed.

Vores bedste guides