Teambuilding med Escape Room

Holdetbag tipKBH blev inviteret af Midgaard Event til at prøve deres Escape room. Det er en særligudfordring, som eventbureauet har udviklet som underholdning til venner,familie og polterabends, men mysterierne skulle ifølge eventbureauet også væreen populær aktivitet til teambuilding. Så vibesluttede os for at teste det af som et firmaarrangement, hvor jeg her vilfortælle lidt mere om oplevelsen.

Nu kan jeg ikke afsløre, hvad der præcissker i Escape room- ellers ville det ikke være sjovt for kommende gæster. Men jegkan afsløre, at vi fuldstændig glemte tiden, og pulsen var høj. Det gjaldt liveller død, sådan føltes det i hvert fald.

Da Vinci Escape Room

I de eventyrlige omgivelser glemmer manhurtigt, at det hele blot er en leg. Atmosfæren og stemningen er intens, forman har kun 60 minutter til at finde nøglen til den hellige gral og koden tiludgangsdøren, ellers bliver man gasset af det ondsindede broderskab ’De SandeKejsere’.

Det blev en time der stod i samarbejdetstegn, hvor det gjaldt om at tænke logisk, samarbejde, være nysgerrig og undgåat spilde tiden. Sandet i timeglasset stod ikke stille. Alligevel blevnysgerrigheden til tider udfordret af frygten for, hvad der mon gemte sig irummet. Vi måtte holde hovedet koldt, for at knække gåder, tegn, symboler ogkoder, der hele tiden skabte nye ledetråde.

Den udklædte og dedikerede Game Master, satteos godt i gang med spillet. Hun guidede hele holdet, så vi var klar tiludfordringen, men kunne selvfølgelig heller ikke røbe for meget for os. Undervejskunne hun dog komme med ledetråde til os via en skærm, når vi var i knibe.

Hos tipKBH fandt vi også hurtigt ud af, at vi havde brug for alles hænder og hjerner for at komme ud af rummet til tiden. Vi arbejdede på kryds og tværs for at løse mysteriet. Da Vinci kan dermed varmt anbefales til alle, der kunne tænke sig en lærerig og udfordrende dag. Det sætter med sikkerhed samarbejdsevnerne i gang!

I samme kategori

vesterbro
fitness 2
Poolen i Spectrum Wellness i København
Aire-1

Tip os

Send dine tips til byen og del dem med resten af København – fra københavner til københavner!

Mest læste

gaza
keren-perez-LpKso44P3eg-unsplash-scaled
microphone-3989881_1920
dali-1272141_640

Forsiden netop nu

gaza
arbejderm
smk
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
fitness 2
chamoi
VesterbroStreetpartyHeader-01

Mest læste

Det sker i København

smk
VesterbroStreetpartyHeader-01
light
Poolen i Spectrum Wellness i København

Mad og drikke

gaza
vesterbro
photo-1600335895229-6e75511892c8
Design uden navn

Kultur og kunst

smk
SDU-2-2
kultur
hands-4212584_1280

Instagram Feed

Vores bedste guides